Askerlik

Konu sahibi son olarak 3981 gün önce görüldü

Askerlik zormu sizce?

• Kolay

Kullanılan: 1 10.0%
  • kolaylıklarıda var zorluklarıda var

Kullanılan: 6 60.0%
  • Çok zor çok gitmeyin sakın.

Kullanılan: 1 10.0%
  • sabırlıysan üstünden gelebilirsin askerligin

Kullanılan: 2 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
askerliğini 2009 yılında gelibolu yarım adasında yapan biri olarak şunu söylüyorum;

askere gitmeden önce savaşların ne kadar anlamsız olduğunu düşünürdüm hep, bi bakıma halada öyle düşünüyorum ama bir savaş hariç ; Çanakkale Savaşı !

İzmir konak ordu evi <3 buraya dusenler yasadı

Suan Çanakkale de askerim ve Şafağım 8 çok şükür bitti :rolleyes: tabi kolay değil ben hem kısa dönem hem batıda oldugum için az rahatım :)

Normal gidip delirip gelen var. nereye düştüğünde önemli..

Askerliğin zor yada kolay olması emir aldığınız kişiler ve ortam ile alakalı.

Şu an askerdeyim. Belki de Genelkurmay'ın en iyi 5 birliğinden bir tanesindeyim. Ortam ve komutanlar fazlasıyla iyi. Çünkü karışmıyorlar.

Sivildeki işim daha yoğun ve zor. Şu an tatilde gibiyim. Sivildeki son 3 yılımın yorgunluğunu burada atıyoum. Yattıklarımın dışında, 2 ayda 6 kitap bitirdim ve şu an 7. kitabımı bitirmek üzereyim.

Ayrıca kısa dönem askerlik yaptığımı ve beraberinde bahriyeli olduğumu da söylemeliyim. Uzun dönem askerlik olsaydı çekilmezdi ve zor gelirdi.

Bu kolaylık ve zorluk elbette kişiden kişiye değişir. Benim gibi ailesinden sürekli uzak şehirlerde yaşayan, son 7-8 yıldır ortalama 2-3 ayda bir evini gören biri ile daha doğru düzgün gurbete çıkmamış biri aynı düşünceler sahip olmayabilir.

Askerliğin zor yada kolay olması emir aldığınız kişiler ve ortam ile alakalı.

Şu an askerdeyim. Belki de Genelkurmay'ın en iyi 10 birliğinden bir tanesindeyim. Ortam ve komutanlar fazlasıyla iyi. Çünkü karışmıyorlar.

Sivildeki işim daha yoğun ve zor. Şu an tatilde gibiyim. Sivildeki son 3 yılımın yorgunluğunu burada atıyoum. 2 ayda 6 kitap bitirdim ve şu an 7. kitabımı bitirmek üzereyim.

Ayrıca kısa dönem askerlik yaptığımı ve beraberinde bahriyeli olduğumu da söylemeliyim. Uzun dönem askerlik olsaydı çekilmezdi ve zor gelirdi.

Askerde yapılacak en iyi şey kitap okumak bende 9-10 kitap bitirdim burda bi arkadas 16. Kitaba başladı :D uzun dönem çekilmezdi ama psikolojiyi ona göre ayarladinmi sıkıntı olmaz bence. Birde sabır lazım

Suan Çanakkale de askerim ve Şafağım 8 çok şükür bitti :rolleyes: tabi kolay değil ben hem kısa dönem hem batıda oldugum için az rahatım :)

Aynı yerdemiyiz uleynn :D Nara'da mısın, botta mısın, sahil güvenlik mi, bitmiş senin zaten. : )

Aktütün sıkıntılıydı benim dönemimde şu an itibariyle bilmiyorum ama bazı değişimler ve personel sayısı uçmuştu en son.

Havacı var mı havacı.
bu arada konu askerlik bölümüne taşınabilir aslında.

psikolojik açıdan zor bir süreç. allah tüm askerlerimizi korusun, ölür de ismim bir üstgeçidin üzerine yazılırsa kimseye hakkımı helal etmem mesela. kimseninki de verilsin istemem. :cici:

Acemi Birlik: Medal of Honor Warfighter'da Preacher olarak yaptım.
Usta Birlik: Battlefield 4 Shangai'de Dunn olarak yapıyorum.

Ben havacıydım, inanmayana belge;

20120121223939613.jpg

AskerLik Vatan ßorcudur,Her TÜRK EvLadının Yerine Getirmesi Gerekir.

Geri