Askerlik hizmeti kadınları da kapsamalı mıdır?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 901 gün önce görüldü
askerlik hzimeti kadinlari kapsamali mi derken zorunlu mu? zorunlu olmamali cunku gunumuzde genc yasta anne olan bir suru kadin var, hem kari hem koca askere gitse o cocuk ne olacak? ama isteyen bayanlara acik olmali.

fızıksel olarak beceremezler hastahane ve evrak işlerının hakkını verırler

Erkeklerinki gibi değil ama 17-18 yaşlarında ve 4-5 aylığına uygun olabilir. :)

10 kadını aynı koğuşa koy 3. dünya savaşı çıkar.

hayır.12 aya düştü zaten.artık askerlik eskisi gibi de değil.

askerliği toptan kaldırsınlar.

Daha neler erkeklerin çoğu bile zorlanırken bayanlar hiç yapamazdı..

Kadınlar zaten asker gibiler çocuğunu askere gönderen anneleri bir düşünün doğur bak büyüt sonra askere gönder askerlik yapmış kadar oluyorlar zaten bunlar oluyorsa kadınları kapsamamalı.

Bayanlara asker olmak değil Anne olmak yakışır :cici:

Neden yahu ? bugun bir savaş çıksa biz elimize silahı alsak kendimizi vururuz. O kadar bilgisiziz bu konuda .Az bir sürede olsa en azından silah eğitimi ve savaş eğitimi almak isterdim doğrusu...Yarın bir gün savaş olduğunda kaçacak delik aramak yerine belki bir kaç adam vururdum alnının ortasından

Neden yahu ? bugun bir savaş çıksa biz elimize silahı alsak kendimizi vururuz. O kadar bilgisiziz bu konuda .Az bir sürede olsa en azından silah eğitimi ve savaş eğitimi almak isterdim doğrusu...Yarın bir gün savaş olduğunda kaçacak delik aramak yerine belki bir kaç adam vururdum alnının ortasından

De get :) ayağına sıkarsın sen anca ..
Alacakmış eline G3'de düşman vuracakmış !
:angard:

:zuha:
Valla haklısın ne diyim ..
Şaka bir yana isteyen kadınlara askerlik hakkı seçmeli olarak tanınmalı ..
Zaten bizim Türk kadınımızın hamurunda vardır bir kere savaşçı ruh ..

Ülkenin refahi için bence askerlik falan yapmasinlar. Tirnaği kirilacak diye bagcikli ayakkabi giymeyen birine postal mi giydircen? Vallahi vallahi makyaj yapip, topuklu ayakkabiyla taaruza gider bunlar.

Çok biliyosunuz siz beyler =) biz nerede ne yapacağımızı biliriz.düğüne giderken süsleniriz askere giderken sizden farkımız olmaz bi keree :hih:Zamanında savaşa giden annelerimizi unutmayınn

Ben bu yaştan sonra askere falan gidemem ;s

bundan 3 yıl önce olsa koşulsuz şartsız giderim de şimdi gitmeye kalksam çürük bu diye alamazlar (omur eğriliği saolsun) yoksa asker torunu sayılırım askerlik gözümüü korkutmaz benim :)

Geri