Askerlik hizmeti kadınları da kapsamalı mıdır?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 900 gün önce görüldü
Çok kötüsün yaaa...:D
Hamile bir kadını çekene kadar, Çocuk doğurmaya razıyım...:haha::haha:

regl deme bana çok berbat geliyor...:S

Kötü değilim gerçekçiyim bence:p
Ayrıca bizi de düşünün doğum yapana kadar o nazı kaprisi çekmek zorundasınız o kadar! .=)))))))

Ben son yorum dedikten sonra bilincsizlikle itham edilmisim. Kusura bakmayin ama buna hakkiniz yok. Benim forumdaki cizgim belli. Ben de sizinle ugrasmak icin ölüp bitiyordum. =) Kismet.

Biri de çıkıp dememiş ki; erkekler de askere gitmesin, diye. Eli kalem tutacak yaşta silah tutan gençlerin ölümünü değil yaşamını yücelten bir söylemden kimse bahsetmemiş. İçimize öylesine işlemiş işte bu askerlik. Vatan borcu diye telaffuz edilmesi de ayrı bir tuhaf. Doğarken borçlusun. Ölürken borçlusun.

Erkeklerin de gitmesine,yani buna mecbur olmalarına karşıyken kadınlardan bunu beklemiyorum.

zorunlu askerliğe dahi karşıyken kadınların askere gitmesini zerre kadar doğru bulmuyorum saçma.

Bi askerde yoklugumuz eksikti Oda olsun Tam olsun.
Erkekler bile dayanamazken bayanlari ne isi olur ...

Hayatta gidemem kusura bakmasnlarda :D sonraa kendimi vururum yanlslikla duşman yerine :zuha:

Heee bide o eksikti. :D

Bence kadınlar o kadar ağır eğitimlerden verimli performansı gösteremezler. Ve şu bir gerçekki kadınla erkeğin gücü bir değildir. Yarın öbürgün bir savaş çıktı diyelim. 4 - 5 kilo ağırlığındaki silahları hedefe nişan alıp nasıl vuracaklar ? Bence otursunlar oturdukları yerde :)

Bence kadınlar o kadar ağır eğitimlerden verimli performansı gösteremezler. Ve şu bir gerçekki kadınla erkeğin gücü bir değildir. Yarın öbürgün bir savaş çıktı diyelim. 4 - 5 kilo ağırlığındaki silahları hedefe nişan alıp nasıl vuracaklar ? Bence otursunlar oturdukları yerde :)

Askerlik sadece nişan alıp vurmaktan ibaret değil. Askere gittiğiniz de birliğinizde kadın komutanlarınız olursa o zaman değerini anlarsınız.

Askerlik sadece nişan alıp vurmaktan ibaret değil. Askere gittiğiniz de birliğinizde kadın komutanlarınız olursa o zaman değerini anlarsınız.

Ben nişan almayı örnek gösterdim. Ve bu tür bir çok daha örnek verebilirim.

Böyle bir ülke de askerlik olayı çok kötü ya, insan yediremiyor bazı şeyleri. Olan askere oluyor falan. İyi ki erkek değilim.

Geri