Askerlik hizmeti kadınları da kapsamalı mıdır?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 901 gün önce görüldü
Kapsasin. :cici: Kadinlarin isi sadece cocuk dogurmak diye bir kanun yok. =)

kadınların o silahı taşıyamaz üstüne sorun çıkarırlar askerlik kavramının içi boşalmış olur böylece.

Kadınların asker olması cephe de yemek yapması hemşirelik etmesi gibi birşey olabilir ancak.

Sen kendini damızlık olarakmı Görüyorsun ZeN ben o anlamda demek istemedim ama neyse :D:D:D:D:D

AMa şu var oradaki psikolojiyi birazda anlamak adına yapmalarını isterdim...

siz de çocuk doğurun psikolojiyi anlayın
ya da regl sanıcısı falan çekin.Kapışalım.

Sen kendini damızlık olarakmı Görüyorsun ZeN ben o anlamda demek istemedim ama neyse :D:D:D:D:D

Bu yorumu görmemis olmayi dilerdim. Ne size ne bana yakismadi cünkü. Herkes kendinden sorumludur. Bence kapsasin. Ben altindan kalkabileceklerini düsünüyorum.

Biz varken kardeşlerimiz ablalarımız mı silah tutcak :) İzin vermem :)

ZeN iyide verdiğin tek örnek çocuk doğurmak olunca bende bu yorumu yaptım sizler yani bayanlar sadece çocukmu doğuruyorsunuz yada o işemi yarıyorsunuz ?

niye kapsamasın dememin sebebide şu sırtında 40 kilo yükle 1 hafta boyunca saat başı 55 dk yürüyüp beş dk dinlenip 3 saat uykyla dolaşamaz.. bu yüzden herkes kendi işine baksın yemek falan işlerine bakar hemşirelik yapar diyen arkadaşlar onları herkes yapabilir onlar askerlikden sayılmaz..

yemek falan işlerine bakar hemşirelik yapar diyen arkadaşlar onları herkes yapabilir onlar askerlikden sayılmaz..

Kadının askere alınması halinde olabilecekten bahsettim.
onu herkes yapar evet ama o yapılanlarda vatan borcu olarak geçer
wc temizlemekte.
öyle değil mi?

Yorumlarda vatan icin evlat yetistiriyoruz denmis ben onun icin bu cocuk dogurma yorumunu yaptim, yoksa kadinlari damizlik gibi gören bir zihniyete sahip degilim.

Tabi haklısın oda öyle o da vatan borcu olarak geçer ama o işlerde uğraşan birini 2 ay eğitimden sonra istediğin dağa gönderebilirsin ama bir bayana o eğitimi vermek 2 ayı fazlasıyla aşar Maria Puder :)

Tabi haklısın oda öyle o da vatan borcu olarak geçer ama o işlerde uğraşan birini 2 ay eğitimden sonra istediğin dağa gönderebilirsin ama bir bayana o eğitimi vermek 2 ayı fazlasıyla aşar @Maria Puder :)

ben bunu kastetmştim.
yoksa bayanlar askere gitsin yok biz de vatanı savunalım çığırtkanlığı yapacak kadar miliyetçi değilim.
askerliğin paralı olmasından yanayım hatta.

ben bunu kastetmştim.
yoksa bayanlar askere gitsin yok biz de vatanı savunalım çığırtkanlığı yapacak kadar miliyetçi değilim.
askerliğin paralı olmasından yanayım hatta.

Farkli yorumlari cigirtkanlik olarak adlandirmamalisiniz. Herkes sizin kadar rahat düsüncesini paylasabilmeli ki ben burda o yorumu yapan benim.

Farkli yorumlari cigirtkanlik olarak adlandirmamalisiniz. Herkes sizin kadar rahat düsüncesini paylasabilmeli ki ben burda o yorumu yapan benim.

çok alıngansınız.
size dair söylediğim birşey değildi.
Benim yorumumdan rahatsız olmayacak kadar rahat değilseniz bunda benim suçum nedir?

çok alıngansınız.
size dair söylediğim birşey değildi.
Benim yorumumdan rahatsız olmayacak kadar rahat değilseniz bunda benim suçum nedir?

Lafi soyleyip cevirmek ne güzel, benim yorumum uzerine yapilmis bu yorumunuzu cocuklar bile anlar. Cigirtkanlik demeden elestirebilseydiniz belki daha rahat tartisilabilirdi.

Lafi soyleyip cevirmek ne güzel, benim yorumum uzerine yapilmis bu yorumunuzu cocuklar bile anlar. Cigirtkanlik demeden elestirebilseydiniz belki daha rahat tartisilabilirdi.

Bak arkadaşım canım arkadaşım güzel arkadaşım
çığırtkanlık etmek ten kastım her şehit haberinde kızlarında klavye başından bizi de askere alsınlar yeaaaa serzenişlerine istinaden di anlatabildim mi?
sizin yorumunuzla zerre ilgilenmedim bile.
bi ilgim olsaydı laf atmaz direk yazardım.

Çocuklara selam söyleyin o zaman oldu mu?

Kapsamamalı ben zaten zorunlu askerliğe bile karşıyken kadınlarında askerliğe dahil olmalarına tam karşı çıkarım.

Bak arkadaşım canım arkadaşım güzel arkadaşım
çığırtkanlık etmek ten kastım her şehit haberinde kızlarında klavye başından bizi de askere alsınlar yeaaaa serzenişlerine istinaden di anlatabildim mi?
sizin yorumunuzla zerre ilgilenmedim bile.
bi ilgim olsaydı laf atmaz direk yazardım.

Çocuklara selam söyleyin o zaman oldu mu?

Bu forumda her tartisma konusuna muhalif olarak ilgi cekme durumundasiniz anladim ama cocuklara selam soyleyin biraz tuhaf olmus. =) Inanin yorumum ustune yorum yapmasaydiniz, hatta damizlik meselesine de tesekkürlerinizi sunmussunuz sizin hic bir tartismaniz da beni ilgilendirmezdi. Zaten bugüne kadar da ilgilenmedim. Alayci uslubunuzla tartisma adabini bilmediginiz kanisina vardim dolayisiyla bu size son yorumumdur. Siz devam edin. =)

Bu forumda her tartisma konusuna muhalif olarak ilgi cekme durumundasiniz anladim ama cocuklara selam soyleyin biraz tuhaf olmus. =) Inanin yorumum ustune yorum yapmasaydiniz, hatta damizlik meselesine de tesekkürlerinizi sunmussunuz sizin hic bir tartismaniz da beni ilgilendirmezdi. Zaten bugüne kadar da ilgilenmedim. Alayci uslubunuzla tartisma adabini bilmediginiz kanisina vardim dolayisiyla bu size son yorumumdur. Siz devam edin. =)

PARDON İLGİ ÇEKMEK?
bakış açınıza tebrikler..
sen o yorumu yaparak hemcinslerin hakkındaki bakış açını belli etmiş oluyorsun bilinçsiz de olsa,o yüzden size kızamıyorum bile.
bilginizi konuştursanızda kişisel sataşmasanız saygı duyabilirim emin olun.
Genel de insanlar savunmaya geçerken saldırırlar siz de basit yolu seçtiniz tebrikler.

Tartışacaksanız bilginizle buyrun tartışın.
size sataştığım yok alıngansanız ona yapacak birşeyim yok kimse ye yorumlarımı beğendirmek zorunda değilim.
kimsenin ilgisini çekmek gibi bir derdim yok burası sanal ortam biraz mantıklı düşünür müsünüz lütfen. Burada ilgi çeksem ne çekmesem ne ?

Ayrıca bir dip not: Cevaplarımla ilgilenmeyip her tartışma konusunda muhalif olduğumu bildiğinize göre müneccimsiniz.

PARDON İLGİ ÇEKMEK?
bakış açınıza tebrikler..
sen o yorumu yaparak hemcinslerin hakkındaki bakış açını belli etmiş oluyorsun bilinçsiz de olsa,o yüzden size kızamıyorum bile.
bilginizi konuştursanızda kişisel sataşmasanız saygı duyabilirim emin olun.
Genel de insanlar savunmaya geçerken saldırırlar siz de basit yolu seçtiniz tebrikler.

Tartışacaksanız bilginizle buyrun tartışın.
size sataştığım yok alıngansanız ona yapacak birşeyim yok kimse ye yorumlarımı beğendirmek zorunda değilim.
kimsenin ilgisini çekmek gibi bir derdim yok burası sanal ortam biraz mantıklı düşünür müsünüz lütfen. Burada ilgi çeksem ne çekmesem ne ?

Konuyu saptirmayin bu konunun, bilgiyle ve bilincsizlikle alakasi ne? Sizden farkli düsünenlere milliyetcilik cigirtkani demek saldiri degil midir. Ben size bayanlar yapamaz fikrinizden dolayi yorum yapmadim, ben size sizden farkli düsünenlere cigirtkan benzetmesi yaptiginiz icin yorum yazdim. Saldiriyi baslatan sizsiniz,suan hala bilincsiz gibi hakarete varan yorumlar yapiyorsunuz. Bundan sonra alinti ve de nickimi anmazsaniz memnun olurum.

Konuyu saptirmayin bu konunun, bilgiyle ve bilincsizlikle alakasi ne? Sizden farkli düsünenlere milliyetcilik cigirtkani demek saldiri degil midir. Ben size bayanlar yapamaz fikrinizden dolayi yorum yapmadim, ben size sizden farkli düsünenlere cigirtkan benzetmesi yaptiginiz icin yorum yazdim. Saldiriyi baslatan sizsiniz,suan hala bilincsiz gibi hakarete varan yorumlar yapiyorsunuz. Bundan sonra alinti ve de nickimi anmazsaniz memnun olurum.

açıklamamı yaptım mı? yaptım..
size demediğimi söyledim mi? söyledim?
neyin mücadelesi bu?

klavye başından bizi de askere alsınlar yeaaa diyenler çığırtkanlık yapmıyorlar mı?
kendilerini birşey sanmıyorlar mı?
askerlik kolay mı ki bir kadın narin bedeni ile dağ da 1 ay boyunca banyo yapmadan silah elde uykusuz dolansın dursun?

neyse cidden uğraşmak istemiyorum. Son cevabım diyip cevap yazan sizsiniz gülüyorum ben de bu durumda:)

Geri