Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Birader askerde diz kapağı görmeden nasıl yaşadın?askerligi 15 ay yapmis biri olarak okadar guzel biyerde yaptimki şoför olarak hemde oyş tabikide tam adres vermiyecegim Eheuuehe
Askerlik anıları hey gidi hey her Türk Gencinin tatması gereken bir duygudur..
Sadece meraktan sordum teşekkür ederim cevapladigin için. Sen nick mi değiştirdin diğer nick neydi ya tanıdıksin gibi ama emin olamadım?Ben bedelliydim. Bedelli komando.
kendi diz kapagim yetiodu içtimaya turuncu gucci deniz şortumla cikiodum knk.Birader askerde diz kapağı görmeden nasıl yaşadın?
acemi birliğim orasıydı. 50 derece sıcakta şoparlara dönmüştüm. berbattım ordan dönünce. suratım boynum kollarım kapkaraydı. o zamandan beri güneşten nefret ediyorum.İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı Bordo Bedelli
Ya sen kız değil miydin haydaaaacemi birliğim orasıydı. 50 derece sıcakta şoparlara dönmüştüm. berbattım ordan dönünce. suratım boynum kollarım kapkaraydı. o zamandan beri güneşten nefret ediyorum.
jdjdhhdhhdhhd ERKEĞİMMMMYa sen kız değil miydin haydaaa
soğuk olmuşturerzurum
erzurum'da tek mevsim yok musoğuk olmuşturhangi mevsimde...