Askerdeki sevgiliye alınabilecek hediyeler

E
  • Kullanıcı Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
askerdeki sevgiliye hediyeler, askerdeki sevgiliye alınabilecek güzel hediye, uzaktaki sevgiliye hediye, sevgililer gününde askerdeki sevgiliye alınabilecek hediyeler,

Birlikte çekinilen Fotoğraflar takvim ya da albüm olarak yapılıp yollanabilir, mont kazak gibi şeyler yollanabilir ama başkalarının eline geçme ya da çalınma ihtimali olduğu için yollanabilecek pek bir hediye aklıma gelmiyor. Sizlerde fikirlerinizi paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz. Düşünülmesi ve yapılması gerekenlerin en önemlisidir askerdeki sevgiliye hediye onu mutlu etmek nasıl büyük bir özlemle beklediğini hissettirmek. (:

Eskiden mendil ve eşarp gönderirlermiş buna benzer bir şey olabilir mi mesela :)

Kişisel şeylerin gönderilmesini tavsiye etmiyorum kaç kişinin elinden geçiyor :)

ben asker elbisesi giyer resim çekerim ama ona yollamam:zuha:
ne yollarım hediye olarak nevresim takımı yollarım askeri yeşil :zuha:

Eğer askerdeki sevgili kışı soğuk geçireceği bir yerde askerlik yapıyorsa
Alınacabilecekten ziyade
Elleriyle kazak örmek,atkı örmek çok iyi olur

Askerdeyken çoğu arkadaşıma gelmişti kazak ve atkı bere tarzı hediyeler emin olun en çok o tür emek verilen şeyler mutlu ediyor askerde insanı.

ben askerdeyken çeşit çeşit fotoğraf yollanmıştı içim acımıştı adamın biri de atkı örüp yollamıştı yeşil elbisenin üzerine siyah atkı da bir gitmiştiki

ZiFiR. nasıl bi fantazidir adam sana atkı neden örüp yolladı :D Ayrıca o nasıl bi adam atkı örmeyi biliyo ? :D

Otomatik imam bayıldı yapma makinesi.

Catel'de yapılan makarnalarda bayatlamış patateslerden kurtarır.Sevgiliden sonra yad edilen en büyük şeydir yemek.

Tabi öyle bir makine var mı bilmiyorum,orasını sen araştırcağğğğn.

Her konuşmanızda 'Seni özledim.' de adama moral olur. Bırakın eşarbı , ayakkabıyı falani filanı.

Fotoğraf, kesinlikle ilk başta yollayacağın esyalar arasındadır.

Yaptığı yere göre degişmekle beraber atkı, kazak gibi eşya da yollayabilirsin.

Geri