Asker Geri Çekilirken Vatan Hainleri: ''Pkk Halktır, Halk Burada''

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
[YOUTUBE]Erifj5fqQE8[/YOUTUBE]​

Video başlığına aldanmayın doğu medyası böyle servis etmiş piyasaya​

Boyle bir hadsizligi Amerikada yapsa vatandas Polise ya kursun yemisti yada tasiyla torbasiyla haydi bakalim polis karakoluna

Askerlerimiz dik ve taviz vermeden ilerlemisler boylede olmali

bence bu sokaga dokulenlerin tanidiklari dagda

ekleme: askerlere carpiyolar artistlik yapiyolar

ya o asker seni altinin ortasindan vursa?? yazik..

ve + pkk yine kūrt vatandaslarin oturdugu yerlere saldiri yapiyor.. kendi halkina saldiran bir teror orgutu ve bukadarda destek veren halk.

kūrt kimlimle desteklemiyom lan sizi.kendi insanina topragina kursun SIKANA destek mestek yok.kahr olun.

Yasi 18'in ustunde olanlari tut kolundan gotur teror yasasiyla yargila.
Sen ona biber gazi, o sana tas molotof nereye kadar ?

ya bu anasını sattığımın zırhlı araçları ne diye var? ne diye oradan geçiyor? ya askerleri neden bir çember oluşturmadan yaya olarak oradan geçiriyorsun? bu nasıl bir güvenlik anlayışıdır? benim askerim "şerefsiz" gibi kelimeleri duymak zorunda mı? yazık be yazık.

Bu ne rezalet. Yani realist olalım, çiçek vermeleri beklenemezdi de niye yürütüyorsun askeri ya! Bu ne ya! Kendi halimiz ortada. Normalde halk askerin silahının namlusuna karanfiller, çiçekler takar. Hal böyleyse çok fena! Şimdi asker bu halkı mı koruyor?

Askerin bireysel olarak taciz edilmesi çok üzücü bir olay.

Devletin bu şekilde bir geçişte güvenlik önlemi almaması, araçla geçiş yaptırmaması da bir garip.

Fark ettiniz mi bilmiyorum, sivillerin kollarına girip geçmelerine yardım ettiği askerlerden biri onun kolundan çıkanlara "tamam bir şey yok tarzı" bir el kaldırma yaptıktan sonra elini yüzüne götürüyor. Artık duygulanıyor mu, tacizden dolayı sinirleri mi boşalıyor bilemedim. Yazık yani o adama da. Bu geçiş esnasında askerleri tek tek bu kalabalığın içine yollayan ve güvenlik çemberi oluşturmayan devlet ve polisin ayıbının yanında, yine kitlenin önünde set olan hatta askerlerin koluna girip geçmelerine yardımcı olan sivilleri ve belediye görevlilerini görmek ise hoş.

Belki canice düşünüyorum belkide geri kafalıyım ama benim düşüncem böyle şerefsizleri yaşatmayacaksın o adamlar canları pahasına orda sizler için ülkemiz için çarpışıyorr yapılan muameleye bakın Allah islah etsin iyi sabır etmiş aslanlarımız ALLAH yardımcıları olsun ALLAH Türk'ü korusun

kaldı ki o güzergahın kapatılması,halkın askerin yakınına 5 metre dahi yaklaşmaması gerek.ondan sonra "ğatillerrrr,föşik teceee" lan ne kadar ironik.

Askerimin soğukkanlılığı ve duruşuna hayran kaldım .. Tahriklere gelmediler .. Elbette itler köpekler havlayacaklar ama ancak havlayabilirler ..

Cizredeki gibi sokaga cikma yasagı yapılsın hep aynı ilde aynı sorun kekolar daha türkce konusamiyorlar bu vatan sizin neyinize

PKK denen çapulçu ve yandaşları ordaysa bu Vatanın YİĞİT EVLATLARI' da ordaydı.​

1rOGzA.jpg

V6W3oZ.jpg

G5Myqr.jpg

1rOJmN.jpg

m5A2l8.jpg

QWOV1j.jpg

O askerleri halkin icine o sekilde atan, oyle bi tahliye yontemi uygulayan komutan bu goruntulerin hesabini vermelidir. Asker sagduyulu davranmasa degisik vakalar donerdi orda.

Buyuk resme bakacak olursak da zihin olarak coktan ayrilmisiz. Bence sinir olarak da ayrilmamizin bu cografya icin cabalamamizin herhangi bi manasi yok.

Allah güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun. Yaşlı kesim orada sağduyulu ama gençler çok dolduruluyor video da görüldüğü gibi .

O insanlar derenin içerisine atılmış taş, o asker akan su, gittiği yer suyun yatağı.

Geri