Aşkda Para Önemlimidir ?

Konu sahibi son olarak 968 gün önce görüldü
Konuya bak çay demle...

Yaşadığım tutkuyu, duygu yoğunluğunu zerresini bir pula vermem.

Hele hele feniletilamin, dopamin ve norepinefrin salgılarının karşılığı bu olamaz.
Sebepsiz sevmek lazım.

Nasıl aşklar yaşıyorsunuz, merak konusu..

Aşkta para önemli midir bilmiyorum ama para aşkı çok başka bir şey

para çok şeyde önemli

amma her şeyde parayla ölçülüyor

mesala bu gün işde düşündün dayanamadım tovbeni bozdum ) rus kızları gibi marina malina nı mı desem güzel kızlardan güzel bir mariyuannamı ganja mı ne ondan ) geldi hediye çeki verdim ) işi bırakdım öyle kazanç güzel oldu şükür ) çıkdım hallı hallı ) melek gibi temiz hem bizde bayram gidtim taksi duraklarına işi yanındakılara yani ) düşündüm bayram şu anki zamandadada para kazanmak çok zor tanıdım bir taksiye bineyim hayır vereyim dedim kimseni bulamadım aslında iş yerinden eve 5 dakkada yol uzunluğu var amma köpek ) haneleri yolumun üste çok ) köpeklerde hemen anlar insanın gözünden bu alkollumudur esralımıdır ) ona göre yanan eve yetişene gibi gittim tam polislerin yanına yetişende oturdum kasiye ) dedim sür şurara ) dedi tamam dedim bayramınız mübarek işler güçler nasıl şükür zaif olsada dolanıyoruz mesele 3 kuruşa gidilen yola çıkardım 10 kuruş verdim taksiçinin üzü güldü oda bana bir kurur söyledim bayram payın olsun bakma oda evine beş on kuruş götürmek için çalışıyor adam bana dedi çok zengin insanlar gördüm ) kuruşuna kuruş veriyorlar hele birde aşşağı indirim istiyorlar ) dedim ben zengin deyilim ) amma bende güzel kazanıyım sende kazan adam bol bol teşekkür etdi senin kaldın zengin dedi geldim eve işte ) sonra az maz burda takıldım evdede bayram olduğu için kimse yok hepsi akrabalarda bayramda ) yalnız işte açıkdım ) çıkdım mahalleye bir iki çoçuk buldum mahelle çoçuklarından ) yanı çanlara deyen çoçuklardan seninle ölüme bile giderler ) zengin veya işleri yok işte ) amma kururları var söyledim ne yiyelim ya açımış nerde güzel yemek verirler ) dediler filan gitdik ora ) kelle paça oda burda birinden duydum ) beynime verdi diye ordada 2 litre vodka içdim bunların yüzlerinde mutluluk yağdı ) bende güldüm mutluda bir sözle )

amma şu hani ) benim marina var ya beni yeniden çanlandırdı işden eve giderken yolda insanların görüyon ) güzel güzel kızlar ) turistler mesela arablar bura akın yapmış ) veya başka milleti ) görüyom kendi milletimiz kalmış yabançılar mekanımızda at oynatıyor ) toprak ve deveden başka bir şey görmeyen eşşekden geri insalların parası için kızlar kendini satıyor bilmiyom devlet o kadarmı açımasız oldu işşizlikdenmi yapıyorlar parasızlıldanmı yapıyorlar böyle işleri zevk içinmi çözemedim )
neyse mutluyam balam ) zengin deyilem amma para kazanmayı ayıb bilmiyom harçıladığım bir şeye keşke demiyom ) amma para önemlidir

Geri