Aşka olan inancınızı kaybettiniz mi?

Konu sahibi son olarak 1418 gün önce görüldü
"aşka olan inancımı kaybettim, hükümsüzdür" tarzı bir ilanla yerine konulamayacak bir kayıp yaşıyorsunuz hanımefendi. zaten aşk dediğiniz nedir ki ? karşındakini bulunmaz hint kumaşı zannetmekle aslında hıyarın teki oldugunu anlamak arasında geçen süredir. oysa küçükken gamze -"uyu, rüyanda beni göreceksin! derdi". ben sevincimden uyuyaöazdım.

Bir adama duyulan aşk ile bir böcekten korkmak arasında çok fazla bir fark yok aslına bakarsan Ocean.
Aşk... ilahi aşk formunda zaten benliğimizde var.
Korku... yüksek sesten korkma formunda zaten doğuştan sahip olduğumuz bir içgüdü.
Bunları var olan formlarından çıkarıp başka şekle soktuğumuzda hissedilen şey de hep gerçek. His gerçek ama güvenilir değil.
Kaybettiğim bir hıyar elbette var. Fakat aşk ben istediğim sürece bütün hakları saklı olarak benimle :)
Hıyarlara ve gamzelere selam olsun :)

Bir adama duyulan aşk ile bir böcekten korkmak arasında çok fazla bir fark yok aslına bakarsan Ocean.
Aşk... ilahi aşk formunda zaten benliğimizde var.
Korku... yüksek sesten korkma formunda zaten doğuştan sahip olduğumuz bir içgüdü.
Bunları var olan formlarından çıkarıp başka şekle soktuğumuzda hissedilen şey de hep gerçek. His gerçek ama güvenilir değil.
Kaybettiğim bir hıyar elbette var. Fakat aşk ben istediğim sürece bütün hakları saklı olarak benimle :)
Hıyarlara ve gamzelere selam olsun :)

hanımefendi "güven ruh gibidir, çıktığı bedene bir daha girmez." anladığım kadarıyla aşkınızın sırrı ile coca-cola formülünün sırrı aynı gizlilik düzeyinde, kutluyorum sizi. eh hıyarı da tuzlayıp yiyelim bari.

hanımefendi "güven ruh gibidir, çıktığı bedene bir daha girmez." anladığım kadarıyla aşkınızın sırrı ile coca-cola formülünün sırrı aynı gizlilik düzeyinde, kutluyorum sizi. eh hıyarı da tuzlayıp yiyelim bari.

Başlık inancımızı kaybettik mi diye soruyor Ocean... Güvenimizi değil :) güvenmediğimize bile inanmak istersek, inanırız. Bunca kadın boşuna ağlamıyoruz :)
Ayrıca... Afiyet olsun efendim. Siz yine de tuzu fazla kaçırmayın.

hayatıma giren yanlış insanlar yüzünden insanlığa karşı duygu ve hislerimi kaybettim o yüzden bu konu da herhangi bir şey söyleyemiyorum insanlara güvenemiyorum. belki de bu konuda, yalnız mı yaşlanacağım.?

hayatıma giren yanlış insanlar yüzünden insanlığa karşı duygu ve hislerimi kaybettim o yüzden bu konu da herhangi bir şey söyleyemiyorum insanlara güvenemiyorum. belki de bu konuda, yalnız mı yaşlanacağım.?

Yaşlanmazsın, zamanı vardır.

İnsanın ailesi dışında İnsanı bekleyen birilerinin olması çok güzel AŞK her zaman lazım.
Saygı ve sevgi kaybedilmedikce sürdürülmeli.

Aşık olabileceğime dair inancımı yitirsemde aşka inancım ve saygım daimi..

Bazen aşka olan inancımı kaybediyorum sonra tekrar aşık olunca geçiyor bu süreç =)) Böyle tekerrür ediyor.

şu an bulamıyorum
gel birlikte şo tarafa bakalım

Mustafa Sandal'ın böyle bi şarkısı vardı, benim aşka inancım kalmadı hiiiiççç, sorma sormaa, beni ellere verdin utanmadan hiiiççç
Ah güzel şarkıydı

Geri