Aşka inanmıyorum

Konu sahibi son olarak 667 gün önce görüldü
Gel de beni aşka inandır diyor da olabilir,
Bıktım bu işlerden uzak dur da diyor olabilir..
Bu cümleyi kuran yani.d

Biri bunu bana dese aska değil bana inan bebeyim derim asdfsj.
Kotu deneyimler yaşamıştir muhakkak lakin aski suçlamak yerine seçimlerini yani kendini suclamali bence. Hem belki aski hakki hak etmiyordur? Belki aski tepiyordur? Ben öyle yapiyorum mesela nedir bu başkalarına çamur atma meraki. :liv:

Aşk yok artık, kalmamış bu devirde deme vardır hak yeme ara bul.
Aşksız olsun, kalbim neşe dolsun deme bu ne fena bir hatadır!

Yov yov :D

Aşka inandıran birisi dersini güzel vermiştir .p

İnsanlar birbirlerinden hoşlanır sever aşık olurlar, binlerce yıldan beri değişmeyen bir durumdur bu
Aşk aslında bir kelimedir önemli olan ifade ettiği bağdır, kadim ve güçlü bir sevgi bağı
Aşka inansanda inanmasanda aşk ordadır, vardır ve yeni kurbanlarını aramaktadır canlarını yakmak için

Aska gonul vermem, aska inanmam. Yillarca bos yere aglayip yanmam. Nasil olsa sonu gelmeyecek mi? Unut, sevme beni. Bu askin sonu ne yazik ki hicran, gozyasi dolu.

Ben inanıyorum. Ha seni bulur, bulmaz o ayrı mesele. Ömrü üç beş sene de değil. Ben ömürlük olabileceğine de inanırım.

O da bayılıyordu inanın diye zaten.
Düş ve fantezi kırıklıklarını aşka yüklemek manasız

aşk'ı yaşamamış,
aşk'a dair inancını yitirmişlerin kullandığı söz.
aşk var arkadaşlar, aşk var..

Yar diye diye yar oldum yaban ele
Ama artık bir faydası yok hepsi geçici

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaşayıp sonunda aşk diye ( sevgili babında ) bir şeyin olmadığını görenlerin cümlesi. .

Körü körüne bağlılığa anlam veremediğim doğrudur.
İnsan aşık olunca kör ve savunmasız olur, çoğu gerçeği göremez zaman zaman gördüğü gerçekleri görmezden gelmeye alışır olayları ve durumları algılayamaz sağlıklı ve doğru kararlar veremez, farklı bir karaktere bürünür takıntılı bir hal almaya başlar.
Kontrollü olmak gerek belirli bir olgunluğa erişmiş insanların güven esaslı sağlam temeller atarak yaşadığı aşka inanırım.
Anlık heveslere kapılan , kişiliği oturmamış takıntılı ve ruhsal bozukluğu olan bireylerin yaşadığı aşka inanmıyorum.
Sonuçlar hüsran.

İllaki bunun bir sevgili olmasına gerek yok insan başka şeylere de aşık olabilir. Genel olarak aşka inanıyorum.

Geri