Aşka inancını kaybetmiş insan

Konu sahibi son olarak 3072 gün önce görüldü

Başarısız ilişki veya çevresinde gördüğü bazı olaylardan sonra aşk denilince hiç birşey hissetmeyen insan kitlesi

Gerçek aşka hiç düşmemiş kişilerin ne olduğundan bile haberi olmadığı için zaten hiç inanmamıştım diyenlerin birleştiği dernek

Yaşamadığı İçin Beyinde Oluşan Cümleler.

- aşk-ı ilahî'yi tanımamış kimselerin aşk-ı mecaz ile avunamama hali

- aşk-ı mecaz'dan canı yanmış ve aşk-ı ilahî'yi arayan boşluktaki insan

- aşk-ı mecazî'nin yalancılığından bezerek görünün aşk'tan soğumak

- aşk-ı mecazî'nin yalan yüzünü görün ama ondan geçip aşk-ı ilahî'ye varamayan insan

-Biri Benden mi Bahsetti :)
(Görende Çok Aşk Geçmişte Başmdan Ağzm Yanmş Sanar :) )

Başarısız ilişki veya çevresinde gördüğü bazı olaylardan sonra aşk denilince hiç birşey hissetmeyen insan kitlesi

Gerçek aşka hiç düşmemiş kişilerin ne olduğundan bile haberi olmadığı için zaten hiç inanmamıştım diyenlerin birleştiği dernek

Böyle söyleyenler bile bence aşkı yaşamıştır ama her şeyde olduğu gibi inkar ederler illa muhalefet olacaklar...:D

Bir tane bile canlı yoktur ki(platönik de olsa) aşık olmuştur, aşkı yaşamıştır..:cici:

neden illaki çok yaşayanın mı çok söz etmeye hakkı var ki :cici:

İnsan Adam Akıllı Birkere Aşık OLur,Sonrakiler Sadece Alışkanlıktır..
Bir İnsan Düşünsene,Aşık olup olup sonunda kaybeden Taraf olduğunu.. Birda Nasıl İnansın Ki Sonraki Gelecek Kişinin Gitmeyeceğine/ Bitmeyeceğine. :o

İnsan Adam Akıllı Birkere Aşık OLur,Sonrakiler Sadece Alışkanlıktır..
Bir İnsan Düşünsene,Aşık olup olup sonunda kaybeden Taraf olduğunu.. Birda Nasıl İnansın Ki Sonraki Gelecek Kişinin Gitmeyeceğine/ Bitmeyeceğine. :o

bende olaya farklı bir boyut getireyim "bir insan aşk'ı bulana kadar sadece aşk sandıklarıyla oyalanır" kimisi yorulur ve mücadeleyi bırakır kimisi ise gerçek aşka ait duygularını daha çok biler. :cici:

bende olaya farklı bir boyut getireyim "bir insan aşk'ı bulana kadar sadece aşk sandıklarıyla oyalanır" kimisi yorulur ve mücadeleyi bırakır kimisi ise gerçek aşka ait duygularını daha çok biler. :cici:

Kesinlikle Bu Sözü üstüme Alıyorum. Çok Güzel Bİr Boyut Getirdin.:cici:

* Herkes inanç özgürlüğüne sahiptir bırakın neye inanıyorsa onu yaşasın size ne kardeşim :p

kendi gormedigi yasamadigi icin ask in olmadigini soyler durur.
tanri yi gormeden inanmam diyen ateist gibidir.

Çok sevmiş ve muhtemelen kavuşamamış insan.

insanların çoğu hatta tamamı aşka incını kaybetmez, insanların çoğu hatta tamamı aşk a kırgındır, çünkü aşk en zor, en ulaşılmaz olandır, bundan kurtulmak için de, aşka inacımı kaybettim, diyerek işin içinden çıkmaya çalışırlar...

Ne diyor üstad; 'öylesine yıktın ki bütün inançlarımı'

laaağn. :sad:​

Aşkın inanılacak kısmının bir yalandan ibaret olduğunu gördüğündendir belkide. Yada insana acı verdiği anlar yaratıp güzel bir şey olduğundan sürekli bahsedilmesinden dolayı karmaşıklığa düşendir.

Acı vereceğini söyleseydin anne aşık olmazdım diyen bir evlatın sözüne şahit olmuştur ya da.

Geri