Günümzde aşk bi pul tanesine satılan bi duygu olmuş...
Etrafımız aşkın adını lekeleyen insanlarla dolu. Oysa en güzel şeydir aşk her ne kadar insanı saf, naif bi hale getirsede yaşanması gereken bi duygudur. Hatta ben bu dünyada sadece bunun için var olduğumuzu düşünüyorum.
Günümüzde aşk çok basit bi hal almiş.. O kadar sıkıcı, bunaltıcı, insanın enerjisini yok eden bi hale gelmiş ki anlatamam... Yani kimse mutlu, faydalı, huzurlu olmak için aşk aramıyor... Herkes bi entrika peşinde hep bu filmler yüzünden... Birileri filmlerin filmde kaldıgını hatırlatmalı.. Sürekli ilgi, ilgi, ilgi bekleyerek bıktırıyolar hayattan oysa verdikleri hiç bişey karşılığında... Bana göre aşk iki kafa yapısı aynı karşı cinsin tek bi yolda ilerlemesidir.. Hani bi deyim vardır 4 kolla sarılmak lazım diye işte 2 sende 2 bende o misal... Neyin uğruna peki ? Mutlu olduğunuz şeyleri beraber gerçekleştirme uğruna.. Ne bileyim beraber balık tutmaya gidersiniz, güler, eğlenirsiniz. Böyle sarılır sana, onun sıcaklıgını hissedersin, güncel bi olayı tartışır farklı fikirler öğrenip kendini geliştirebilirsin, seks yapabilirsin say say bitmez.. Milyon tane mutlu edecek olay varken anasını satayım sadece üzmeye programlı gibiler şuan... Al başımda var bi tane sürekli ilgi isteyen ben ne yapayım bunu şimdi ? Hayattan soğudum lan.