Aşk Yeniden

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Yıllardır eskimeyen en en en sevdiğim Yeni Türkü parçalarından biridir. Dinlemeden geçirdiğim hafta nadirdir. Canlı dinlemesi daha keyiflidir. Özellikle yaz aylarında, yıllık izin döneminde çok iyi gider.

*Fox TV'nin reyting rekoru kıran ve ilgiyle izlenen dizisi. Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy başrolde.
*Aşk Yeniden der mi acaba zaman zaman sonra?
*Uzun süre kalbini aşka kapatıp yeniden aşık olabilmeyi de içerir.

Eğlenceli keyif veren bir dizi
ilk bölümünü 234566777 defa vermeseler daha güzel olacak

Bebiş çok tatlı ya :D
Güzel bir diziye benziyor sonradan bozmazlarsa tabi.

annem izle demişti ama izlemeye fırsat bulamadığım dizi

Yeni Türkü'nün , klasikleşmiş şarkılarından biridir.

Yeni Türkünün cok sevdiğim bir sarkısı..
Dizisi de fena değil.

Bana hiçbir zaman diziyi anımsatmayacaktır. Her gün dinlemekten bıkmayacağım Yeni Türkü parçasıdır. Ne zaman dinlesem şarkı bitene kadar aşık oluyorum hayali birine .p Sonra geçiyor.

Notundibi: Bir dönem whatsapp durumum olduğundan insanlar açısından merak konusu olmuş söz dizisidir, aynı zamanda .p

#5. yorumun aynısı

Sevdigim bir dizi. Entrika yok, dram yok, acikli baygin bir dizi degil. Diyaloglarin dogal olusu izlememe sebep oldu. Ilk baslarda annem izlerken sinir oluyordum. Sonra bi baktim gulumseten sahneleri var. Artik anamla birlikte kacirmiyoruz bu diziyi :D

Olay su zengin oglan fakir kiz mecburi bi sekilde bi araya gelip sonra asik oluyorlar. Ve macera basliyor .p En cok issiz bir adaya dusup Afrikali multecilere yakalanmalarina gulmustum.

Karakterlere geciyorum.

Derun Sevket; Catlak bir laz baba
Esas kiz Zeynep; basrol oyuncusu sonuk kaliyor diger karakterlerin yaninda sallayin bunu cok tislingen
Fatih; ideal erkek :D
Saziment; Asosyal bilgisayara yapisik bir kiz. En ilginc karakter diyebilirim :D ilk zaman ses var goruntu yoktu ama diziye girisi olay oldu diyebilirim :asd:
Ayfer; Dizinin en dogal karekteri. Adamin dibi yaaa. Yakin zamanda onun fotosunu koyucam profilime :DSenin sazimaaantt diyisini sevim :D
Neyse gerisini yazmaya useniyorum.

Yeni Türkü nun en sevdiğim şarkısı.
Dizi olani bilmiyorum

Babamın izlediği tek dizi. Gülme krizine giriyor adam : )
Zeynep ve Fatih zaten bombalar yani sanırım en eğlenceli dizi bu şuan tvde.
Dün akşam zaten o iri yarı kızla annesinin sahnesine gül gül öldüm .p seni 10 yaşına kadar emzirdim,memelerim sarktı zehir zıkkım olsun sütüm filan diyordu .d .d

Geri