Aşk Yeniden Dizi Müziği Hep Benle Kal Gitme Şarkısını Kim Söylüyor

• Kullanıcı MaxCadY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dizi ve Film Müzikleri
Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü
Gel açılsın artık perde
Senle ben baş rollerde
Hiç bitmesin bu oyun
Hep benle kal gitme
Hep bende kal gitme

Söyleyemediğim sözlerimi dilemezler
Gerçek sandığım aşklardan
Benim olmayan hayattan
Hep bende kal gitme
Hep benle kal gitme

[YOUTUBE]Ssleph26ekM[/YOUTUBE]

Teoman'ın çoban yıldızı isimli şarkısı olduğunu okudum ama alakası yok sözleriyle ve yorumuyla

Aşk yeniden dizisi son fragmanda çalan şarkıyı kim söylüyor,aşk yeniden 5.bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor,aşk yeniden 5.bölümde şimdi senden vazgeçmeli şarkısı kim söylüyor,aşk yeniden 5.bölümde çalan şarkının sanatçısı kim

Aşk Yeniden dizisinde son fragmanda çalan şimdi senden vazgeçmelimi şarkısını yalın söylüyor

[YOUTUBE]5zCOI81A42Y[/YOUTUBE]

aşk yeniden dizisi 5.bölümde çalan şimdi senden vazmıgeçmeli şarkısını dinle,aşk yeniden 5.bölümde çalan şarkıyı dinle,aşk yeniden dizisi 5.bölümde çalan yalın senden vazmıgeçmeli şarkısını dinle

[YOUTUBE]AZeAnlfZ9WY[/YOUTUBE]

aşk yeniden dizisi5.bölümde çalan şimdi senden vazmı geçmeli şarkı sözleri,aşk yeniden dizisi5.bölümde çalan şarkının şarkı sözleri

Koydum sevinçlerimi önüme
Baktım hepsi sensin
Yazdığım şiirlerin her hecesi
Üzüldüğüm tüm filmler

Yıpranmamış hayatlar
Büyük hüzünler bekler
Her işte bir hayır
Bu işte hepsi sensin
Şimdi senden vaz mı geçmeli?
Masal olup yola devam mı etmeli?
Ben kalpten sorumlu, aşka sorunluydum
Anladım herşey sensin!…

aşk yeniden dizisi 4. bölümde çalan bıtaktım her şeyi yaşamak için seni şarkı sözü, aşk yeniden dizisi 4. bölümde çalan bıtaktım her şeyi yaşamak için seni şarkı sözleri, aşk yeniden dizisi 4. bölümde çalan bıtaktım her şeyi yaşamak için seni sözleri, aşk yeniden dizisi 4. bölümde çalan bıtaktım her şeyi yaşamak için seni şarkısı, aşk yeniden dizisi 3 martta çalan şarkı, aşk yeniden dizisi 4. bölümde çalan şarkı, aşk yeniden dizisi 4. bölümde çalan yok mu hiç cesaretin şarkısı sözleri, aşk yeniden dizisi 4. bölümde çalan yok mu hiç cesaretin şarkısı dinle, aşk yeniden dizisi 3 martta çalan yok mu hiç cesaretin şarkısı sözleri, f.o.r.u.s.a.l.n.e.t, aşk yeniden dizisi 3 martta çalan Yok mu hiç cesaretin şarkısı dinle, aşk yeniden dizisi müzikleri, aşk yeniden dizi müzikleri, aşk yeniden zeynep videoları, aşk yeniden dizisi şarkıları, forumsal.com aşk yeniden dizisi 4. bölüm, aşk yeniden dizisi 3 mart

bıraktım her şeyimi yaşamak için seni
sana öyle gelmedi mi
yok mu hiç cesaretin
içimde emanetin
forumsal.net
bekledim çok gelmedin
bilmezdim nedir doğru nedir yalan
yanındayken durmuştu zaman
bitti masal bitti hayal bitti rüya
şimdi nerde o kahraman

aşk yeniden dizisi 4. bölümde çalan bıtaktım her şeyi yaşamak için seni şarkı sözü, aşk yeniden dizisi 4. bölümde çalan bıtaktım her şeyi yaşamak için seni şarkı sözleri, aşk yeniden dizisi 4. bölümde çalan bıtaktım her şeyi yaşamak için seni sözleri, aşk yeniden dizisi 4. bölümde çalan bıtaktım her şeyi yaşamak için seni şarkısı, aşk yeniden dizisi 3 martta çalan şarkı, aşk yeniden dizisi 4. bölümde çalan şarkı, aşk yeniden dizisi 4. bölümde çalan yok mu hiç cesaretin şarkısı sözleri, aşk yeniden dizisi 4. bölümde çalan yok mu hiç cesaretin şarkısı dinle, aşk yeniden dizisi 3 martta çalan yok mu hiç cesaretin şarkısı sözleri, aşk yeniden dizisi 3 martta çalan Yok mu hiç cesaretin şarkısı dinle, aşk yeniden dizisi müzikleri, aşk yeniden dizi müzikleri, aşk yeniden zeynep videoları, aşk yeniden dizisi şarkıları, aşk yeniden dizisi 4. bölüm, aşk yeniden dizisi 3 mart

[youtube]IIJrWFTKFgg[/youtube]

Aşk Yeniden dizi müziği olarak izleyicilerin beğenisini kazanan Yok Mu Hiç Cesaretin isimli şarkıyı, Betül Sayıcı seslendiriyor

Aşk Yeniden Dizi Müziği Karışmayın Bana Benim Hayatım İsimli Şarkıyı Söyleyen Betül Sayıcı & Alp Zey

Koyverdun gittun beni Allah’undan bulasun
Kimse almasun seni yine bana kalasun
Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar
Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar

Gelevera deresi iki dağun arasi
Yuzunden silinmesun piçağumun yarasi
Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar
Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar

Aşk Yeniden 6. bölümde çalan Gelevera Deresi şarkısı Şevval Sam ve Kazım Koyuncu'ya ait

Çok güzel bir bölümdü çok güldüm :) şarkılarında ayrı güzel:)

aşk yeniden dizisi 7. bölümde çalan gitme dememle kalsan ne olur şarkı sözleri, aşk yeniden dizisi 7. bölümde çalan gitme dememle kalsan ne olur şarkısı, aşk yeniden dizisi 7. bölümde çalan gitme dememle kalsan ne olur dinle, aşk yeniden dizisi 7. bölümde çalan şarkı, aşk yeniden dizisi 7. bölüm şarkısı, aşk yeniden dizisi 7. bölümde çalan çatı katı inziva vakti şarkı sözleri, aşk yeniden dizisi 7. bölümde çalan çatı katı inziva vakti şarkısı dinle, aşk yeniden dizisi 24 martta çalan gitme dememle kalsan ne olur şarkı sözleri, aşk yeniden dizisi 24 martta çalan gitme dememle kalsan ne olur şarkısı dinle, aşk yeniden dizisi 24 martta çalan çatı katı inziva vakti sözleri, aşk yeniden dizisi 24 martta çalan çatı katı inziva vakti şarkısı dinle, aşk yeniden dizisi 24 martta çalan şarkı, aşk yeniden dizisi 24 mart şarkısı

Şimdi çatı katında inziva vakti
Nerede aranacak haklının hakkı ?
Dinlemeliydim vaktinde aklı
Seni unutmaya çalışmak da varmış

Bana bıraktıklarınla teselli avında
Demek ki elleri boş dönmek de varmış,
Bu günleri görmek de varmış

Yarın hatırımı sorsan ne olur?
Bugün hevesimi kırdın bir kere!
Gitme! dememle kalsan ne olur?
Gönlün çoktan yola çıkmış bir kere!

aşk yeniden dizisi 7. bölümde çalan gitme dememle kalsan ne olur şarkı sözleri, aşk yeniden dizisi 7. bölümde çalan gitme dememle kalsan ne olur şarkısı, aşk yeniden dizisi 7. bölümde çalan gitme dememle kalsan ne olur dinle, aşk yeniden dizisi 7. bölümde çalan şarkı, aşk yeniden dizisi 7. bölüm şarkısı, aşk yeniden dizisi 7. bölümde çalan çatı katı inziva vakti şarkı sözleri, aşk yeniden dizisi 7. bölümde çalan çatı katı inziva vakti şarkısı dinle, aşk yeniden dizisi 24 martta çalan gitme dememle kalsan ne olur şarkı sözleri, aşk yeniden dizisi 24 martta çalan gitme dememle kalsan ne olur şarkısı dinle, aşk yeniden dizisi 24 martta çalan çatı katı inziva vakti sözleri, aşk yeniden dizisi 24 martta çalan çatı katı inziva vakti şarkısı dinle, aşk yeniden dizisi 24 martta çalan şarkı, aşk yeniden dizisi 24 mart şarkısı

[youtube]gZn6wdxX0u8[/youtube]

Aşk Yeniden dizisi 7. bölümde çalan Gitme Dememle Kalsan Ne Olur şarkısını Gökhan Türkmen söylüyor.

aşk yeniden dizisi 10. bölümde çalan nayinno şarkı sözleri, aşk yeniden dizisi 10. bölümde çalan nayinno şarkısı dinle, aşk yeniden dizisi 10. bölüm şarkısı, aşk yeniden dizisi 10. bölümde çalan şarkı, aşk yeniden dizisi 14 nisanda çalan nayinno şarkı sözleri, aşk yeniden dizisi 14 nisanda çalan nayinno şarkısı dinle, aşk yeniden dizisi nayinno şarkısı, aşk yeniden nayinno dinle, aşk yeniden 10. bölüm nayinno şarkısı

Gece gökte yildizlarda
Dinleyun dertlerumi
Yarde iman kalmadi hoy nayino
Bilmeyi hallarumi
Nayinoma Kurbanis oy
Nayinoma nayino nayinoma kurbani
Çatma kaşlarunida al vereyim bu cani
Derdumi yazacağumda
Komar yapraklarina

Okurken aksun yaşlarda nayino
Duşsun yanaklaruna
Nayinoma kurbanis oy