Aşk Yeniden Dizi Müziği Hep Benle Kal Gitme Şarkı Sözleri

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dizi ve Film Müzikleri
aşk yeniden dizisi ilk fragmanda çalan karışmayın bana benim hayatım benim kararım şarkı sözleri, aşk yeniden dizisi tanıtım fragmanında çalan karışmayın bana benim hayatım benim kararım şarkı sözü, aşk yeniden dizisi karışmayın bana şarkı sözleri, aşk yeniden dizisi karışmayın bana sözleri, aşk yeniden dizisi karışmayın bana şarkısı dinle, aşk yeniden dizisi ilk fragmanda çalan karışmayın bana benim hayatım benim kararım şarkısı dinle, aşk yeniden dizisi 1. fragmanda çalan karışmayın bana şarkısını dinle, aşk yeniden dizisi tanıtım fragmanında çalan karışmayın bana dinle, aşk yeniden dizisi karışmayın bana dinle, aşk yeniden dizisi karışmayın bana şarkı sözü, aşk yeniden dizisi karışmayın bana benim hayatım benim kararım şarkısı, aşk yeniden dizisi karışmayın bana benim hayatım benim kararım, aşk yeniden dizisi tanıtım fragmanı şarkısı, aşk yeniden dizisi ilk fragman şarkısı, aşk yeniden dizisi 1. fragmanda çalan şarkı

Karışmayın bana
Benim hayatım benim kararım
Sonucuna razıyım
Ben yaşarım günü
Dünden ziyade
Kalbim virane
Aşk fevkalade

aşk yeniden dizisi ilk fragmanda çalan karışmayın bana benim hayatım benim kararım şarkı sözleri, aşk yeniden dizisi tanıtım fragmanında çalan karışmayın bana benim hayatım benim kararım şarkı sözü, aşk yeniden dizisi karışmayın bana şarkı sözleri, aşk yeniden dizisi karışmayın bana sözleri, aşk yeniden dizisi karışmayın bana şarkısı dinle, aşk yeniden dizisi ilk fragmanda çalan karışmayın bana benim hayatım benim kararım şarkısı dinle, aşk yeniden dizisi 1. fragmanda çalan karışmayın bana şarkısını dinle, aşk yeniden dizisi tanıtım fragmanında çalan karışmayın bana dinle, aşk yeniden dizisi karışmayın bana dinle, aşk yeniden dizisi karışmayın bana şarkı sözü, aşk yeniden dizisi karışmayın bana benim hayatım benim kararım şarkısı, aşk yeniden dizisi karışmayın bana benim hayatım benim kararım, aşk yeniden dizisi tanıtım fragmanı şarkısı, aşk yeniden dizisi ilk fragman şarkısı, aşk yeniden dizisi 1. fragmanda çalan şarkı

[youtube]BhjrX0sEaS0[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=BhjrX0sEaS0

aşk yeniden dizisinde çalan şarkılar - aşk yeniden dizisi son bölümde çalan şarkı - aşk yeniden dizisi fragmanında çalan şarkı - sıla zor sevdiğimden şarkısı

[YOUTUBE]BMBzyTHL-SQ[/YOUTUBE]​

aşk yeniden dizisinde çalan şarkının sözleri - aşk yeniden dizisi son bölümde çalan şarkının sözleri - aşk yeniden dizisi fragmanında çalan şarkının sözleri - sıla zor sevdiğimden şarkı sözleri

Niye gidemiyorum biliyor musun?
Çünkü emek verdiysen zor.
Meydan okuma öyle hemen
Dur, neden diye sor.

Niye susuyorum anlıyor musun?
Çünkü anlattıkça zor.
Bükme dudağını hemen
Otur o zaman hesabını sor.

Çok sevdiğimden değil; zor sevdiğimden.
İyi günde buradasın, dar günde yoksun neden?

Güler ömür, ağlar ömür
Farkında olmayız geçer ömür.
Güler ömür, ağlar ömür
Farkında olmayız geçer ömür.

aşk yeniden dizisi 2.bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor?

Şarkıyı Sıla seslendirmektedir.​

Ne kadar malım ya
sabırsızlıkla beklediğim diziyi izlemeyi unuttum iyi mi

aşk yeniden dizisinde çalan şarkı aşk yeniden dizi müziği, aşk yeniden dizisidne çalan şarkılar, aşk yeniden dizisinde çalan yok mu hiç cesaretin şarkısı, aşk yeniden dizisinde çalan şarkı sözleri,

bıraktım her şeyimi yaşamak için seni
sana öyle gelmedi mi
yok mu hiç cesaretin
içimde emanetin
bekledim çok gelmedin
bilmezdim nedir doğru nedir yalan
yanındayken durmuştu zaman
bitti masal bitti hayal bitti rüya
şimdi nerde o kahraman

Koydum sevinçlerimi önüme
Baktım hepsi sensin
Yazdığım şiirlerin her hecesi