Aşk Uğruna Din Değiştirir misiniz ?

Konu sahibi son olarak 2603 gün önce görüldü

Aşk Uğruna Din Değiştirir misiniz ?

• Evet degişirim

Kullanılan: 2 3.3%
  • Hayır degişmem

Kullanılan: 51 85.0%
  • Diger

Kullanılan: 7 11.7%

• Kullanılan toplam oy
    60
Kıyas yapılamayacak bir soru.

Hayır değiştirmem, banane ya :D Ne yani aşık olduğum kişi krem peynire tapıyorsa :D ben onu yemeyip '' Yaşa Krem Peynir '' diye tapıcakmıyım :D saçmalık yani, ben değişmem, aşık olduğum kişi başka bir dine mensup ise yada hiç bir dine mensup değil salatalığa inansa bile, banane onun dini ona benim dinim bana :)
Kimseye zorla bir şey yaptıramazsın. Ben aşkıma bakarım hacı, Din felan Hassas konular çizgiyi geçtin mi olmayacak sonuçlar doğurur. O yüzden 2 tarafta birbirinin dinine saygı duymalı herşeyin başı '' Saygı ''

Bir dine mensup olmadığımı anlatmaya çalıştım ama illaki açıklamak gerekiyo sanırım.

sorun şu ki ne anlatmak istediğinle hiç ilgilenmedim sadece yazdığın kelimeler benim yazacağım mesajı kısaltacağı için alıntı yaptım ki bunu sana açıklamak daha uzun sürdü :D

sorun şu ki ne anlatmak istediğinle hiç ilgilenmedim sadece yazdığın kelimeler benim yazacağım mesajı kısaltacağı için alıntı yaptım ki bunu sana açıklamak daha uzun sürdü :D

Net anlatamadın o halde. Neyse, açıklamak zorunda da değilsin zaten. İyi akşamlar.

Gereksiz durumlar.
Değiştirmem. Çünkü, herkesin dini inancı kendine kutsaldır.

Geri