Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
acı bir süre sonra iyileşen yaranın mirasıdır helede AŞK'sa darbeyi vuran İz'i kalır yara'dan... gözün değince hatırlarsın, ...çünkü tekilleşir acı ikiyken bir olur azalır, bi' sana kalır...
bana acı ne diye sordular, seni gösterdim
baktılar / parmak ucuma
küçük bir yara sandılar
oysa gösterdiğim yerde bir mezar vardı
...acımı küçük bir şey sandılar...
garip, yılların yorgunluğu var üzerimde keşke hep çocuk kalsaydım diyorum hani derler ya, nerede o eski bayramlar sahi sevmekte öyle işte... ...şimdi herşey sahte, nerede o eski aşklar...
sadece dilimizde kalmış "İyi bayramlar..." "İyi aşklar..."
ihraç ettim hayallerimi dünlere bırakıp gittim yarınlara cam kırığı gülüşlere sen bana terkedildiğinde yalnız bir aşıktın kadın, kendi bilinmezliğinde... ...örselendi yüreklerimiz susmuştuk ikimizde... içimize düşen takvim yapraklarının başı boş sadeliğinde, "yollar ülke olur sevgililere..."
kendimi O'na terkedeceğim, bir kimsesizler yurdu var mı buralarda?
ilk sol'dan gir ve orada bekle dediler.
belki gelir dedim beni almaya, O'ysa gelmedi'n...
hala, ilk günki gibi seviyordum seni... oysa görmüyordun bile beni... ağrı acı arası seferler yapıyordu yüreğim /yüreğine/ inerken dudaklarından nefesim nefesinle karışıp... sus ilan ediyordu göğsündeki sokaklar... ışıklar bir bir sönüyor... ve sen kapatıyordun gözlerini... /oysa/ ben seni büyütüyordum yaralarından dök...ülen kabuklarla...