M
Mac
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Ask neDir. şöyle acıklayım. size birini delice seversiniz. onun için cogu seyı veya herseyi yaparım dersiniz o der ki bende yaparım yapacagı tek sey nedir bilirmisiniz. sizden ayrıldıktan sonra. 1 ay gecmeden sizi kalbinden siler 1.5 ay sonra baskaısını bulur ona sana dedigi en güzl sözleri söyler. işte ask budur. banada koyan. Sen onun için hayla uqrasmakdayken. beni takmayıp baskasına ASKIM demesi işte bu Bana ve tüm erkekelre en cok koyan laftır.
Bide söyle anlatalım. birini seversiniz. cıkarsınız 2 ay 3 ay 4 ay ayrılırsınız. o gecen sürecte öyle güzel seyler söylerki size işte dersiniz bu. evlenecegim isnan hayatımı paylasacagım insan BU. birşey olur olacak ya işte olur ayrılırsınız. 1 ay Sonra bir bakmıssınız baskasıyla.
BUDA BENM ASK HAYATIM
Buda bunu yapan kısıye buradan göndermem olsun. umarım onla mutlu olur.
Bide söyle anlatalım. birini seversiniz. cıkarsınız 2 ay 3 ay 4 ay ayrılırsınız. o gecen sürecte öyle güzel seyler söylerki size işte dersiniz bu. evlenecegim isnan hayatımı paylasacagım insan BU. birşey olur olacak ya işte olur ayrılırsınız. 1 ay Sonra bir bakmıssınız baskasıyla.
BUDA BENM ASK HAYATIM
Buda bunu yapan kısıye buradan göndermem olsun. umarım onla mutlu olur.