Aşk nedir bilirmisin?

Konu sahibi son olarak 3022 gün önce görüldü
Ask nedir bilirmisin?

Bana aski anlat dersen ben anlatamam kelimelerim yetersiz kalir, bir de ben dusuncelerimi pek iyi ifade edemem bilirsin.
Askim agirdir aslinda tasimak zordur zarar verir fazla askim bogar korkarim.
Ask benim icin kusursuzdur sadiklik olarak baslar saygiyla nokta konur.
Ask nedir bilirmisin- sevdiginin her halini ona soylemeden anlamakdir ask.yuzunu gormesede yazilarindan bile tanimak her satirindan noktasindan vergulunden harf farkliligindan bile ne demek istedigi o anki ruh halini anlamak bilmekdir.
kabullenmekdir ask her halini kabul etmek onu o oldugu icin sevmek.boyle olsaydi daha iyi olurdu denmeden.
haa bide ben fazla kiskacmisim aslinda kiskancim ama fazla degil. kimse durduk yere kiskanmaz,
Askim bilir beni ben olmadan da ben yanindaymisim gibi haraket edilmesidir ask
Ask nedir bilirmisin- bazen susmakdir. susarak anlasmak.birak kalplerimiz konussun demekdir.
Ask hic gurur yapmadan sevmekdir.kendin gibi guvenmek,canindan bir parca olmak, her halini sevmek,sinirliyken bile guzel yanlarini gormekdir, elini tutdugunda gozlerine bakdiginda tamam sakin ol demekdir ask.
Ask nedir bilirmisin... suan kelimelerimde binlerce soylemediklerimdir, gercekden asiksan ne demek istedigimi anlarsin.​

çok güzel yazmışsın Aşk'ı ,

sen hep yaz ben hep okurum deniz

ve ne demek istediğini anladım sanırım.;)

aşkı ıyı anlatmıssında benım gıbı pekde duygulara onem vermeyen bırı ıcın hıc yanı bısey ıfade etmıor yazınız güzel olmuşta 2-3 günlük sevda ile (gonul eglendırme)yı ask zannetmeyın (: ask olsada var olsada benım ıcın hıclıkdır o eskıdendı o anlayış sımdı aldatan sevgılıye cool dıyen bıyıklı arkadslarımız var bıde motorsu takılanlar var kımle neyle sevgılı olduğu belırsız 10 tane koca bulup ovunen orda burda nasıl aldattığını anlatan motorlarımız var

aşkı ıyı anlatmıssında benım gıbı pekde duygulara onem vermeyen bırı ıcın hıc yanı bısey ıfade etmıor yazınız güzel olmuşta 2-3 günlük sevda ile (gonul eglendırme)yı ask zannetmeyın (: ask olsada var olsada benım ıcın hıclıkdır o eskıdendı o anlayış sımdı aldatan sevgılıye cool dıyen bıyıklı arkadslarımız var bıde motorsu takılanlar var kımle neyle sevgılı olduğu belırsız 10 tane koca bulup ovunen orda burda nasıl aldattığını anlatan motorlarımız var

dusunceler farklidir ve zaten onemli olan anladigimiz gibi degil anlatildigi gibi anlamayi bilmekdir.
duygulara onem vermeye bilirsiniz. 2-3 gunluk sevdalik bir aska yazilmish bir yazi olarakda anlaya bilirsiniz normalde cunku kendi dusunceleriniz.
Ben yazarken bu yaziyi bir aska hitap etmedim kendi askimi yani askla ilgili dusuncemi yazdim.

dusunceler farklidir ve zaten onemli olan anladigimiz gibi degil anlatildigi gibi anlamayi bilmekdir.
duygulara onem vermeye bilirsiniz. 2-3 gunluk sevdalik bir aska yazilmish bir yazi olarakda anlaya bilirsiniz normalde cunku kendi dusunceleriniz.
Ben yazarken bu yaziyi bir aska hitap etmedim kendi askimi yani askla ilgili dusuncemi yazdim.

güzel yazı :D zaten ama nedense kendı resıt oldugm yasıtımdakılerde hıc oyle ask yasancak gıbı deıl ne bılım

ıns bakalım aman olmasada sıkıntı deıl pek oyle aska meskede ınanmıorum zaten ınsanlarla pekde takılmayı sevmıorum cıngı cıkıor

zaten aski sen aramakla gelmez ki o seni gelip bulur :)

oda zor ya kompleksli biri yaşıtlarına gore baya sert ılgı alanları farklı bıırı ıcın zor zaten ^^

Aşk gözü kapalı inanmaktır.Aşk sevgi ,saygının bütünüdür belki de daha fazlası.Belki bizim yaşadıklarımız aşktan bile değildir. Belki aşkı Mecnun bile anlatamamıştır(:
Kalemine sağlık(:

Geri