Aşk Mı Para Mı?

Konu sahibi son olarak 2666 gün önce görüldü

Aşk Mı Para Mı?

• Aşk

Kullanılan: 5 41.7%
  • Para

Kullanılan: 6 50.0%
  • Kararsızım

Kullanılan: 1 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
Konuya hic yorum yapmamisim merak ettigim bi nokta var para diye can atan hemcinslerim babalari zenginmiki kocayi zengin istiyolar :o para isterim evet ama sonradan gorme degil ailemle uyusacak sekilde zengin olmasi yeterli. Cnk sonradan gormeyle kokten gorme aile cok farkli oluyor. Hele benim durumum iyiyken esimin durumunun olmamasin esimin erkeklik onuruna dokunur bence. Ailelerimiz karsilikli esit olsun isterim.

:cool:

LA2Va1.jpg

Aşkın yalanı var paranın sahtesi. Napcaz bilmiyom ki:dusun:

Bu soruya her zaman, aşk derim. Aşk olmadan para ne işe yarar ki?. . Fayda sağlamaz.

Paraşk :D

Bir şey diyeceğim, bu soruya ayar oluyorum. Bunlar birbirlerinin karşılığı değil ki, o mu bu mu diye soruyonuz. Zabah zabah sinir oldum. Aşık olduk diye fasfakir mi olalım? Ya da zenginiz diye sevmeyelim, yalnızlıktan ölelim mi? Ben ikisinden de olsun isterim mesela. Amin :D

Âşıklar fakir insanlardır, gariplerdir, naçarlardır, dolayısıyla bu suale "Aşk" diyen insan, ömür boyu elükdürük faturası çok gelmiş adlı öff-sel cümleyi kuracaktır.

Para diyen, akıllı insandır, aşk dediğin nedir ki, 60'lı yıllarda değiliz, aşk isteyen, eski Türk filmi seyretsin.

Aşkı bırakalı çok oldu a dostlar.

Geri