Ask meleqi..

Konu sahibi son olarak 4729 gün önce görüldü
Kader hayatımızın önceden çizilmiş olması demek değildir. Bu sebepten,”ne yapalım, kaderimiz böyle”deyip boyun bükmek cehalet göstergesidir. Kader yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir. Güzergah bellidir ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir. Öyleyse ne hayatının hakimisin,ne de hayat karşısında çaresizsin.

Benim hiC hayaLim oLmadi 'ANNE'
Ne Seni Rahat ettirdim,Ne kendim ettim Rahat..
Bir mutLuLuk fotoqrafi biLe cektirmedi bu 'Hayat'..
KayboLmuS bir Anahtar kadar SahipSizim "ANNE"..
Ne omuzumda bir doSt eLi,ne SaCimda bi 'Sefkat'..

SEVİLDİĞİN Kadar SEV, SAYILDIĞIN Kadar SAY, DEĞER Gördüğün Kadar DEĞER Ver.. Fazlasını Verirsen Eğer, Ömrün ACI Çekmekle Geçer.!

9nkt8.jpg

Minik bir hediye :)

Dinle gönlüme Taht Kuran Sevgili Dinle.. Asi Hislerini dizginleyen kalbime ansızın
doğan akşam güneşi. Bana böylece gelip beni böylece kabul ettiğin sürece sözüm söz seveceğim seni... Duyguların en yücesiyle Özlemse Özleyerek, Beklemekse Bekleyerek, uzasın mesafeler fark etmez.. Bu gönül sözünden dönmez Ederse bu gönül senden başkasına heves bir bıçak gibi Saplansın bağrıma aldığım her nefessss...!!

Ne dedimse inanma.! Seni değil kendimi aldatıyorum. Sen istediğin kadar varlığın ta kendisi ol. Ölümsüzlüğün ta kendisi. Ben günden güne yok olmaktayım. Bütün ışıkları kaldırıp attım bir yana. Anlamıyormusun? Göz yüzü güneş olsa.. Sen'siz karanlıktayım..!

İki kelime yetiyor seni seven kalbi kırmaya ,
Sonra roman yazsan ne fayda ..
İki adımda geçiyorsun yalnızlık denen tarafa ,
Sonra dağlar aşsan ne fayda ..

Canımdan can bildim yüreğini nefesimden nefes bildim seni..
Ölüm olsan da sevdim seni Sadece sevdim..
Hem de seni “ S e N D e N “ çok severek..
Uğruna “ Y ü R e Ğ i M i “ bedenimden sökerek sevdim...!!

"Hadi Sevgili ! bana sevdiğini söyle..
Ama hiç " SENI SEVIYORUM " cümlesi olmasın içinde.
Hadi Sevgili ! seviyorsan yüreğin gelsin dile...
Ben dille söylediğinin dilde kalacağını biliyorum en nihayetinde.
Verebiliyorsan yüreğini ver elime.Yüreğini ver ki inanayım beni sevdiğine.
Koy yüreğini yüreğimin üstüne...Hisset !.. duyarım ben söze ne hacet!
İlle cümle kuracaksan eğer, ne olur herkeslere söylediklerini sakın bana söyleme...!

Geri