Ask meleqi..

Konu sahibi son olarak 4728 gün önce görüldü
540517_301204203305521_1390639787_n.jpg

Sebepsiz gözyaşı dökmek istedi gözlerim...Neden diye sormadım... Görmek isteyipte göremedigine aglıyor Gözlerim... Yeter artık diyemedim,, Belli ki çok özlemiş, aglamak istemiş... İsyan mı? yoksa Haykırış mı?Anlam veremedim... Yüregimi dinliyor artık gözlerim!. Anladım ki;aglayan onlar degil..."Sana Hasret Yüregim

Bugün Dahada Bir Fazla Özledim Seni..
Ne Mi Yaptım..?
Yokluğunla Geçen,
Her Geçen Dakikaya Înat..
Tuttum Bir Daha Sevdim Seni..............

- Sevmek; bir eli tutar gibi yapıp bırakmaksa...TUTMAYACAKSIN !
- Sevmek; ilk yol ayrımında ayrılmaksa...YÜRÜMEYECEKSİN !
- Sevmek; taşıyamayacağın yüreğe gönül vermekse...KALKIŞMAYACAKSIN ! - - Sevmek; başka yüreklerde teselli bulmaksa...SAHİPLENMEYECEKSİN !
- Sevmek; SENİN bildiğinse BENİ SEVME...

HANI gidiyorsun ya?
Ardina bile bakmadan ve gòzyasima aldirmadan gidiyorsun ya?
SÌMDÌ ÌYÌ DÌNLE BAK NELER DÒKÙLDÙ KALEMÌMDEN.Nereye gidersen gìt.Ben senin icìnde GIZLI BÌR HIS VE DERIN BÌR YARA OLARAK KALACAGIM..Ve aklina geldigim her an YÙREGÌNDE KANAYACAGIM.
Bunu Sakın UNUTMA.

γοκLυğυmLα iγi gεçiηmεγε βακκ . .
ωαrLιğιm βir dαhα δεηiη ΘLmαγαcακκ !

Üzülme değmez sözünü duymaktan sıkıldım.
Değmeyenlere zaten üzülmem.
Üzüldüğüm şey; Değmeyenlere yüreğimin değmiş olması.

Akma!! Gözyaşım..Ne Olur Akma Yüreğime...

Söndürme Bağrımdaki Ateşimi..Yansın Değme...

Dur!! Gözyaşım.. Dokunma İçimdeki Çöle...

Ben Razıyım..Yansın Yürek.. O sevgiliye .

Geri dönebilmek olsaydi hayatta pişmanliklar yaşanmaz , sevenler hep sevilseydi kimsenin yüregi sızlamaz, yaralı kalpler olmazdi. Hissedilen duyguların adı hep aşk olsaydı merhaba diyerek birleşen eller elvada diyerek ayrılmaz, sevmelere ilk başlangıçlar hep son olsaydı unutulmak gibi acı sözler hiç kullanılmazdi. Dünyaya gelmede insanın kendi kararı sorulsaydi ,tek sarti sevipte kaybetmemek olmazmıydi

Bu Fani Dünyada Neler Öğrendim...
İnsanları Ne Kadar Düşünürsen Düşün Onların Seni Düşünmediklerini Öğrendim. Her Ne Kadar Onu Çok Düşünsen Ve Gitmesini İstemesende Yine Gidebileceğini Öğrendim. Dilin Karşısındaki Gözlere Karşı Söylemediği Sözleri Parmakların Kolaylıkla Yazabildiğini Öğrendim. En Fazla Yakın Olduklarımın Benden Hep Uzaklaştığını Öğrendim. İyi İnsan Olmanın Hep İyi Sonuçlar Getirmediğini Öğrendim. Kalbin Ne Kadar Kırılmış Olursa Olsun Dünyanın Senin Acılarından Dolayı Durmadığını Öğrendim.

Geri