Aşk karın doyurur mu, para aşkı getirir mi?

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 2761 gün önce görüldü
Bu devirde evet aşk karın doyurur;
Şöyleki insanlar aşık olmak için aşık oluyorlar yani kendilerini avutmak için ee haliyle kendilerini iyi hissediyorlardır.
Aşkın birinci ücüncü şartıdır para...

Ya insan sevdiğine gitmek için bile otobüse para veriyor :) Para aşkı tatlandırır :) onuda geçtim süpriz yapmak bile parayla , o süprizler olmasa belkide bu kadar aşık olmazdım :) Aşk parayla karın doyurur bi yerde bana göre :)

Aşk metrobüsle daha güzeldir

Ömer.A

wuuu

Gelenek ve görenekleeimizde bu var kıskandığımızdan değil ha. ( parAşk)

Zengin bir karı ya da koca bulursanız karın doyurur.

aşk doyurur tabi ya saf zengin bir kıza aşık olaçan :D parası enmek için yada zengin bir erkek bulaçan parasını somurmak için söhbet gerçek aşkan gitmiyor doyurmakdan gitdigi için buda yorumum

aşk doyurur tabi ya saf zengin bir kıza aşık olaçan :D parası enmek için yada zengin bir erkek bulaçan parasını somurmak için söhbet gerçek aşkan gitmiyor doyurmakdan gitdigi için buda yorumum

Hahaha :haha: güldüm ya

Doyurmaz.
Aç kalınca kızı mı yiyeceğiz ? O tuz ekmeğe razı olanlar sadece Edebiyat'da olur. Reel'de istediğin kadar yakışıklı ol bak 2 hafta diyorum 2 hafta ücretli aktivite yapma kız arkadaşın ile direkt soğur akabinde ayrılır.

Para aşkı getirir.
Mesela yolda binlerce otomobil var ama bi Ferrari gördük mü hemen gözler ona kitleniyor dolayısıyla aracın sahibine de bağlanıyoruz istemeden :P Bu bi örnek yani.. Paran olduktan sonra tüm dünya senin. Aksini iddaa eden fakirdir ya da hardcore yalancıdır :S Acı gerçekler ne yaparsın ://

Doyurur para da aşkı getirir.
Aşk = Midye dolma.

Para aşk getirmez. Aşk doyurmaz.

Pırasa alın parayla, limonu sıkın yiyingari.

Aşk başka para başka parasız adam aşık olamaz diye kural mı var. Aşk herşeye rağmen direnebilmektir böyle olursa güçlenir.

Az aşk karın doyurmaz..
Örneğin bir kuşbaşılı pide karın doyurmuyor biraz daha para verip bir tane daha yemen gerekiyor..
parasız pide olmuyor:) konu geyik konusu oldu biraz..

Para aşk getirir mi bilemem ama para evlilik ya da ilişki getiriyor onu biliyorum. Kaç tane zengin insan yalnız ki? Bakın 60 yaşındaki bir adam bile 20 yaşındaki bir kızla evlenebiliyor ama bu tür evlilikler hep zengin insanlara nasip oluyor , neden 60 yaşında fakir bir adamla hiç 20 yaşında genç ve güzel bir bayan evlenmiyor? Ya da tam tersi 60 yaşında bir bayanla neden 20 25 yaşlarında yakışıklı bir erkek evlenmiyor ? Çünkü para işte her şeye kadir değilse bile çoook şeye kadir malesef.

Geri