"Aşk İnsanı Olmak" ne anlama geliyor?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
daha manevi bir boyut bu ama aşkı ne sandığınızla ve sizin gözünüzde ne olduğuyla ilgili değişir tabi

Aşk insanini şöyle tabir edebilirim , ona flört etmek çok yakışır bir söz söylerken etkisi derin olur şarkı dinlerken sizede eşlik ettirir elini yüzünüze koysa eşsiz hissedersiniz sarilsa evinizde gibi hissedersiniz ve bunun gibi uçlarda ve abartı bir sürü şey kimisine saçma gelse de bazi insanlara aşkın tozu serpilmistir ve o kisilerden sonra asla aşka inanmazsiniz zaten aşkta sonu olmayan ama başlangıçlarda sizi zirveye çıkaran şey değil mi ? )

Hic bir anlama gelmiyor. Ureme ihtiyaci yuksek olan kisilerin romansal avuntusu.
Sairin ekmegi..
Gercek hayat boyle degil.

Ya yıllar önce geldim Yine bu konu vardı, Hala bu konu var. arkadaş tekrar ediyorum bakın:

Aşk dediğiniz; şey belli bir yaş aralığında duygusal boşluğun bir kişi üzerinde yoğunlaştırılmasından başka hiçbir şey değildir...

Müteakiben gençlik döneminin en aptalca zamanlarıda diyebiliriz (nokta)

Çok aşık olduğu kadın tarafından red edilen ve terkedilen erkekler red ediyor aşkı)

Ne demis kurban;
Bana hic bisey soylemeeee
Ates kul oldu icimdeeeee
Buyuttugum sen zamanlaaaa
Yok olup bittin benimleeee

Tupu yakip dustun mu? Yolumaaaa
Adimi andin mi? Sabah oluncaa
Ne kaldi senden sonra elimdee
Alisirim elbet yoklugunaaaaaa

Yalan dostum ask diye bir sey yoook
Ask dedigin uc gunluk eglenceee
Bilemedin bes gun sursun
Kapiliptaaaa surunen cok

Çok aşık olduğu kadın tarafından red edilen ve terkedilen erkekler red ediyor aşkı)
Ask olmadigi icin giden kadin zaten teorini curutmus oluyor.
Askin nasil bir sey oldugunu anlatan en guzel sey yasak ask cinayetleridir.
Ask kotu sevgi iyidir.

• Korkunç
Tepkiler: ne
Kızımın telefonunda Aşkkadın diye kayıtlıyım o derece aşığız birbirimize.

Geri