Aşk insanı değiştirir mi?

Konu sahibi son olarak 2547 gün önce görüldü
sevginin deyişdiyini bilmirem amma pul deyişir

değişmeyen tek şey değişimdir.

Değişebilir diye düşünüyorum, hiç yapmayacağım dediğin şeyleri sırf o üzülmesin diye yapmaktır zaten aşk ın bi adıda..

Aşk, beynin yarattığı geçici bir duygu yoğunluğudur ve hormonlarla alakalı olduğu için doğal olarak insanın ruh hali-tavırları değişir. Aşık insanda mantık aranmaz çünkü istese de mantığını devreye sokamayacak şekilde beynin ön bölgesi kontrolden çıkar. Açıklamam biraz fazla bilimsel oldu ancak aşkın gerçeği budur ve o yüzden sürekliliği de yoktur, belli bir süre sonra hormonlar normal seviyeye döner ve aşk denen yoğunluk da biter.

Insanda akil felan birakmiyor, ciddi manada ruhsal bir hastalik oldugunu dusunuyorum. Bir cesit anomali.

Değiştirmez anlık hisler anlık zevkler için insanlar değişir, beni Banu ALKAN degistire bilir ! Aşk serhosu olarak : d

Değiştirir. Yapmam dediğin şeyleri yaparsın, kaldıramam dediğin şeyleri kaldırırsın.
Sabredemem dediğin şeylere sabredersin. Sonrasında bakmışsın tüm iyi kötü edindiğin tecrübeler seni bambaşka birisi yapmış.

Mesala artık erken uyuyorum. Is yerinde yoruluyorum. Kendime vakit ayıramıyorum. Son üç günde hastayım.
Budami hep aşık olmaktan acaba :D

Aşk bir nevi hastalık hali zaten. Kimine yarıyor kimini zıvanadan çıkartıyor : )

Aşk bir nevi metamorfozdur. Başlangıç ve sonuç noktasında asla aynı kişi olarak kalmadığın bir süreç. Bu süreç sonunda tek başına kaldıysan acıyı deneyimlemiş bir aşık şayet yola iki kişi devam ediyorsan muhatabı gözünden aşkın tükenişini tecrübe edinmiş birisindir artık. Her iki durumda da başkalaşım geçirmiş olursun nihayetinde.

Aşk bir simyadır diyor adını hatırlayamadığım bir yazar. Değiştirir, dönüştürür; aşık olunana benzetir.

Adını hatırlamıyorsa yazar olmayabilir.

değiştirir. h1ç ummadıgın biri olu verirsin sırf onun için oyş bebegım asdasda

Geri