Aşk Için Ölür müydünüz?

Konu sahibi son olarak 970 gün önce görüldü

Aşk Için Ölür müydünüz?

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 8 100.0%
  • Aşkım için ölmeye razıyım

• Fikrim Yok

• Kullanılan toplam oy
    8
Birden bu canli yayin intihar videolari aklima geldi. Allah korusun -.-

Seven kadınlar 90'larda bitti.Artık duruma göre seven kadınlar var.

hayır

Ölmeye değecek birisi yok aşk yaşayacakta yok o yüzden ölmem.

Ölünmesin. Kimse benim için de ölmesin. Ölmekten başka bir çıkar yol mutlaka bulunur. Bana kalırsa aslında, ölmek çok da cesaret işi değil. Ne yapabilirsin, ne kadar çabalayabilirsin? Neleri göze alırsın? Nelerden vazgeçersin? Yaşadıkça neler yapabilirsin? Asıl cesaret bu bence.

ve son olarak "ölüm ölüm nedir ki gülüm? ben senin için yaşamayı göze almışım öhöm jhagsdga

son cümleye kadar her şey karizmatik bir biçimde ilerliyordu

aşk için ölmeli aşk o zaman aaaaşşkkkk :p

Ne demiş Joker Reis. Aşk için ölmek kolay, peki aşkın için yaşayabilir misin? Kahretsin bugün çok felsefikim.

Uğrunda ölünebilecek şeyler barizdir. Vatan ve din'dir. :)

Şehitlerimizde vatan aşkı için ölüyor sonuçta :nopsrn:

Şehitlerimizde vatan aşkı için ölüyor sonuçta :nopsrn:
Buna inanıyor musun gerçekten? Mesela seçme hakları olsaydı. Bir butona basacaklar ve harp alanından çok çok uzaklarda olacaklar. Güvende.. basarlar miydi o butona ne dersin.

İstiklal savaşları daha farkı. Birileri senin evini yurdunu basmaya, seni öldürüp kadınlarına tecavüz etmeye yemin etmiş. Öyle bir durumda savunmayı bırakmak akıldan geçer mi. O butona basmayı düşünen olur muydu Çanakkale'de mesela

Savaş psikolojisini en iyi anlatan film bana göre "thin red line" idi.

-korkma evlat tanrı bizim yanımızda
-peki ya onların yanındaki kim?

-hakladım onu! (Aman tanrım bir adam öldürdüm)

Buna inanıyor musun gerçekten? Mesela seçme hakları olsaydı. Bir butona basacaklar ve harp alanından çok çok uzaklarda olacaklar. Güvende.. basarlar miydi o butona ne dersin.

İstiklal savaşları daha farkı. Birileri senin evini yurdunu basmaya, seni öldürüp kadınlarına tecavüz etmeye yemin etmiş. Öyle bir durumda savunmayı bırakmak akıldan geçer mi. O butona basmayı düşünen olur muydu Çanakkale'de mesela

Az bi kesim olsada o butona basmicak kişiler var vatanı için cepheye çıkanlar var eskiden çokça vardıda bu devirde zor :gamer:

Bende bunu anlamıyorum.
-Takım taraftarı olursun senin için ölürüm
-Siyasi partiyi desteklersin onun için ölürüm
-Aşık olursun onun için ölürüm.

Yahu ölmekle ne derdimiz var bizim. Yaşamak varken. Şu sorulsa tamam aşkın için neyi göze alırsın o ayrı. Ben aşıksam ucu nereye varacaksa varır bundan rahatsız olan öldürmeye kalkarsa da korkup kaçmam.

tam ölecem aşk bitiyor

Geri