Aşk için en çok nelerden taviz veriyoruz

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 899 gün önce görüldü

Aşk için en çok nelerden taviz veriyoruz ?

• Ailemizden

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kişiliğimizden

Kullanılan: 4 12.9%
  • Kendimizden

Kullanılan: 17 54.8%
  • Arkadaşlarımızdan

Kullanılan: 1 3.2%
  • Kıyafetlerimizden

Kullanılan: 1 3.2%
  • Çevremizden

Kullanılan: 2 6.5%
  • Diğer(Belirtiniz)

Kullanılan: 6 19.4%

• Kullanılan toplam oy
    31
Aşk için en çok nelerden taviz veriyoruz?

kişiliğimizden dedim, kişilikten taviz vermek herkese & her konu hakkında taviz vermek bence.

kişiliğimizden ödün veriyoruz elbetteki.. eğer biriyle berabersen mutlaka bu olucaktırda..
aşırısı düşündürmeli..

kendimizden asıkken insan sanki içine baska biri qirmiş qibi oluyor hareketlerini kontrol edemiyor sana ters qelen hersey o dediqinde normal qeliyor boş iş

Aşk için değil, ama sevgi için kendimden...

Ailemize vermedigimiz degeri tavizi elin ogluna veriyoruz, sonra cikiyor tepemize.

Ailemize vermedigimiz degeri tavizi elin ogluna veriyoruz, sonra cikiyor tepemize.

Elin oğlu nasıl bir hitaptır, sevgi neydi ? Ne yani simdi, biz annemize verdiğimiz değeri şefkati elin kızına mı veriyoruz ? Ozaman ; El oğlu , el kızı desin herkes kimse aşktan bahsetmesin.. Anne / Kaynana hitaplarını çağrıştırdı bana ne yazıkki.

Elin oğlu nasıl bir hitaptır, sevgi neydi ? Ne yani simdi, biz annemize verdiğimiz değeri şefkati elin kızına mı veriyoruz ? Ozaman ; El oğlu , el kızı desin herkes kimse aşktan bahsetmesin.. Anne / Kaynana hitaplarını çağrıştırdı bana ne yazıkki.

Yanlis ve yasanmamasi gereken bir iliskiden bahsediyorum ben. Mutlu bir evlilik veya iliskiden bahsetmiyorum. Beni mutlu ediyorsa bende onu mutlu ediyorsam zaten biseylerimizden taviz vermiyoruzdur hersey yolunda gidiyordur dimi. Benim icin yasanmamasi gereken iliskiyi yasadigim kisi elin ogludur evet. Babamin oglu mu?
Elin oglu der ve kendimden olabildigi kadar uzaklastiririm, benim icin bitmistir.

Ayrica bu sozlerim kendimi elestirdigimdendir. Haketmeyen birine cok fazla deger veriyorum hatta bazen ailemden bile.

Neden uzerine aliniyorsunuz ki?

Geri