Aşk-ı Nefs

Konu sahibi son olarak 2970 gün önce görüldü
#Özüm

7bWMXY.png

Sınırsızca saçmalayabildiğim
Ailemden sonra beni en çok düşünen
Parçam Kardeşim
Kardeş kelimesinin bendeki karşılığı
Herdaim yanımda olanım
İyiliği hakedenim
SeniÇokSeviyorumKardeşim

#Özüm

7bWMXY.png

Sınırsızca saçmalayabildiğim
Ailemden sonra beni en çok düşünen
Parçam Kardeşim
Kardeş kelimesinin bendeki karşılığı
Herdaim yanımda olanım
İyiliği hakedenim
SeniÇokSeviyorumKardeşim

Kardeş mi bir elmanın kökünden büyüyen çiğitler gibi birleşen kadar değerli bir tohum misali su onunla büyüyorsa ben de sizlerle büyüyorum sadece sizleri seviyorum canımdan değerlim can parçammmmmmmm seni herşeyden çok can kardeşim her daim bir nefesim varsa o bile feda size canımsın kardeşim Özümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Dünyadaki en güzel duygulardan biridir kardeşlik. İnsanın kardeşi olmasının verdiği duyguları başka hiçbir şey veremez insana. Kardeş demek bir dost demektir, arkadaş demektir, canından bir parça demektir, paylaşmak ve fedakarlık yapmak demektir.

LYp6k0.png

Zor durumda olan, başına bir şey gelen birinin aklına önce kardeşi gelir. Kardeşler her zaman birbirinin en büyük desteğidir ve en iyi arkadaşıdır.

qmpvNB.gif

İnsan kardeşi için birçok fedakarlık yapar ve bu o insanın kardeşi için yapabileceklerinin yanında bir hiçtir. Çünkü insan kardeşi için her şeyi yapabilir. Bu da ne zaman başımız sıkışsa kardeşimizin aklımıza gelmesine neden olur.

MP2DBk.gif

Kardeşlik demek bir yandan her şeyi paylaşmak demektir. İnsan her duygusunu kardeşiyle paylaşır, mutsuzluğu da mutsuzluğu da. Çünkü kardeş demek her zaman güvenilebilecek bir omuz demektir.

b5Jgbj.gif

Kardeşlerin birbirine olan sevgisinde bir menfaat söz konusu değildir, kardeşler birbirini safça sever.

XvgddR.gif

İki kardeş bazen kavga da eder ama ne olursa olsun birbirlerini sevmeye devam ederler. Kardeş kardeşi atmış yar başında tutmuş sözü de kardeşlerin ne olursa olsun birbirine sevgi dolu olduklarının en önemli kanıtlarındandır.

d5JXXV.gif

Seni Seviyorum Kardeşim.

Dünyadaki en güzel duygulardan biridir kardeşlik. İnsanın kardeşi olmasının verdiği duyguları başka hiçbir şey veremez insana. Kardeş demek bir dost demektir, arkadaş demektir, canından bir parça demektir, paylaşmak ve fedakarlık yapmak demektir.

LYp6k0.png

Zor durumda olan, başına bir şey gelen birinin aklına önce kardeşi gelir. Kardeşler her zaman birbirinin en büyük desteğidir ve en iyi arkadaşıdır.

qmpvNB.gif

İnsan kardeşi için birçok fedakarlık yapar ve bu o insanın kardeşi için yapabileceklerinin yanında bir hiçtir. Çünkü insan kardeşi için her şeyi yapabilir. Bu da ne zaman başımız sıkışsa kardeşimizin aklımıza gelmesine neden olur.

MP2DBk.gif

Kardeşlik demek bir yandan her şeyi paylaşmak demektir. İnsan her duygusunu kardeşiyle paylaşır, mutsuzluğu da mutsuzluğu da. Çünkü kardeş demek her zaman güvenilebilecek bir omuz demektir.

b5Jgbj.gif

Kardeşlerin birbirine olan sevgisinde bir menfaat söz konusu değildir, kardeşler birbirini safça sever.

XvgddR.gif

İki kardeş bazen kavga da eder ama ne olursa olsun birbirlerini sevmeye devam ederler. Kardeş kardeşi atmış yar başında tutmuş sözü de kardeşlerin ne olursa olsun birbirine sevgi dolu olduklarının en önemli kanıtlarındandır.

d5JXXV.gif

Seni Seviyorum Kardeşim.

EbruLi Sen vay şu anda gene beni ağlattın çocuk dam dayaklıksın

Bizim dostluğumuz demiyelim gardaşlığımız bir nefes oluşumuzu bilmiyen yok zaten beni arıyan seni görünce kesin bu burdadır demesi gibi aynı biz yapışık ikiz gibiyik...

Kardeş demek bir ayetin devamı tamamlayacağı şey demek bence...

Rabbim senin en güzell anlarını bana göstersin ama senin hiç mutsuz olacağın bir an olursa onu çevirir benim yapmamı nasip eyler ben seni gerçekten canımdan değerlisin can parçası

Deliyim çok saçmalarım çok trip atarım ama 10 dk geçer hepsi :D bilin çünkü

Biz nefes alışlarımızdan neyimiz var iyimi kötü mü yazdığımız yazıdan anlarız bizim kardeşliğimizi

Biz hiç 3 kişi olmadık hep ebruli ve kaf dağı oldu haa reel hayatımızda melisa ender enes meliş bunlarda var ama biz çok ayrı bir kesimiz hepsinden çok kimse bizim birbirimizin sırrı kadar benim en berbat halimde bile görmese hisseden tek sensin çünkü Hayatımdaki en değerlimsin Bunu asla unutmaa

Ben dost kanka kardaş kardeş hiç biri değil ben GARDAŞ özüm gözüm canımsın herşeysin nefesimsin canım kardeşim

Çoğu kişi sevgili sanar ama bilmezler ki sevgili kardeşten ötedir , sevgili gelip geçer ama kardeş asla bitmez çünkü kardaşlarım için bir kıza bakmam nörecem bide onu sevecek yerim yok kalbimde :=)

Kɑrdeşlik öyle bir denizdir ki dibi bulunmɑz, öyle bir sırdır ki, her gönül kɑldırmɑz,
öyle özeldir ki vicdɑnı olmɑyɑn ɑnlɑmɑz.

tumblr_n3erndcE1A1tract3o2_500.gif

Sen dostumsun.
yüreğinde menfaate,çıkara,kötülüğe yer yok.

tumblr_mquss3loaO1rd3ps0o1_400.gif

Biliyorum ki sen benim için en iyisini en güzelini istersin.
Bende senin için herşeyin en güzelini, en özelini istiyorum.
Çünkü bunu hakeden koskocaman bir kalbin var.

tumblr_mmy4fonjKl1s9g34jo1_500.gif

Kardeşler dostlar hep kötü günler içindir.
İyi gününde insanın yanında olacak çok dostu var ama önemli olan kötü günlerinde yanında olmasıdır.
Sen hem iyi günlerimde yanımda oldun, hem kötü günlerimde yanımda oldun.

large.gif

Kardeş demek korkmadan kendini boşluğa bıraktığın an seni tutan demektir.

tumblr_my6jgyBNdN1rfgyvho1_500.gif

Ağladığında seni teselli etmektense sımsıkı sarılan ve seninle olduğunu belli edendir.

tumblr_inline_n5o2yjz5zR1r75tzg.gif

Beraber dibine kadar saçmaladığın insandır kardeş.

tumblr_m25z65R4XC1qlq3doo1_r1_500.gif

Kardeş demek sen demek.
EqpGo9.gif

Kɑrdeşlik öyle bir denizdir ki dibi bulunmɑz, öyle bir sırdır ki, her gönül kɑldırmɑz,
öyle özeldir ki vicdɑnı olmɑyɑn ɑnlɑmɑz.

tumblr_n3erndcE1A1tract3o2_500.gif

Sen dostumsun.
yüreğinde menfaate,çıkara,kötülüğe yer yok.

tumblr_mquss3loaO1rd3ps0o1_400.gif

Biliyorum ki sen benim için en iyisini en güzelini istersin.
Bende senin için herşeyin en güzelini, en özelini istiyorum.
Çünkü bunu hakeden koskocaman bir kalbin var.

tumblr_mmy4fonjKl1s9g34jo1_500.gif

Kardeşler dostlar hep kötü günler içindir.
İyi gününde insanın yanında olacak çok dostu var ama önemli olan kötü günlerinde yanında olmasıdır.
Sen hem iyi günlerimde yanımda oldun, hem kötü günlerimde yanımda oldun.

large.gif

Kardeş demek korkmadan kendini boşluğa bıraktığın an seni tutan demektir.

tumblr_my6jgyBNdN1rfgyvho1_500.gif

Ağladığında seni teselli etmektense sımsıkı sarılan ve seninle olduğunu belli edendir.

tumblr_inline_n5o2yjz5zR1r75tzg.gif

Beraber dibine kadar saçmaladığın insandır kardeş.

tumblr_m25z65R4XC1qlq3doo1_r1_500.gif

Kardeş demek sen demek.
EqpGo9.gif

Sadece diyecem şey şudur çünkü sen herşeyi demişin bana söz kalmamış

Ana baba bir kanımsın demekten başka bir şey gelmiyor içime can parçasım........

Canım gardaşımmmmmmmm

Şiirden anlayan bir kadını öyle basit bir şekilde sevemezsiniz.

Kadınları tanımak çok zor değil aslında...
Bir kadın;
Hırçınsa size karşı,
Ya kıskanıyordur sizi,
Ya kaybetmekten korkuyordur,
Ya aşık olmamak için duygularının üzerini
kapatıyordur,
Yada çok sevdiği için,
İmtihanı olursunuz, diye korkuyordur...
Yani demem o ki;
Hırçın kadınları sadece sevin,
Kıymetini bilin,
Çünkü bir daha onların sevdiği kadar kimse sevemez sizi.

Şöyle
İki söz gerek
Yüreği
Şerha şerha parçalayan...

Burası dünya
Ne çokk kıymetlendirdik
Oysa.!
Tarla idi
Ekip...biçip...gidecektik....

Bir deli Rüzgar da benim ülkeme esse,
bunca acıyı, kederi, kalp kırıklıklarını alıp götürse.

Bir adam çok sevdiği kadına şiirler yazıyordu.Sonra o kadın ansızın onu terk etti.Adam kadının ardından şiirler yazmaya devam etti.Daha çok yazdı. Ve günün birinde çok ünlü bir şair oldu.... Yıllar sonra kadının yaşadığı kente gitti ve büyük bir şiir dinletisi sundu.Dinleti bittiğinde uğruna şiirler yazılan kadın kolunda kocası ile çıkışa geldi ve adama “merhaba” dedi.Adam ona sıradan bir insana bakar gibi baktı.Kadın, “beni tanımadın mı” dedi.Adam, “hayır tanımadım” dedi.Nasıl tanımazsın!Uğruna şiirler yazdığın kadınım ben;Seni şair yapan kadın...Adam kadının gözlerine baktı ve şöyle dedi.“Keramet sende olsaydı, o koluna taktığın adam da şair olurdu...

Her insanın sevdiği bir renk vardır.
Ben senin o masum bakışlarını gördükten sonra,
o gözü seçtim…

Gördüğün sadece bir çiçek değil
belki'de canı yanmış bir kadın
Dikeniy'le sevemiyorsan,bırak dalında kalsın..!!

Bazen yolunu ayırırsın'da yüreğini ayıramazsın

Böyle hayat olur mu laaa
Hep Umutsuzluk
Hep mü hüzün lann
Her zaman mı böyle olcak

Ben böyle hayatın hemi ................

Bakıyomda eskisi gibi pek değerim kalmamış
Hiç gibi sayılıyorum...

Kalbe düşen damla misali aslinda
Yureğe hicranla dolan sevda misali
Yine huzun yine yanlız

Kalem tutan elim virane