Aşk-ı Memnu

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Anlamı yasak aşk demek olan Halit Ziya'nın ölümsüz romanı.
Dizi olarak uyarlanmıştır.

Kıvanç tatlıtuğun son sahnesi olarak aklımda kalır hep :D

oluyorum anne diye bir replik i geldi aklima :)

be behlül kaçar hııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :D
behlul-kacar-dizi-biter-mi-yani-2127975_o.jpg

yazlıkta aglamaya hazırlanırken gülmekten öldügümüz son bölümü ile aklımda kalan dizi :D

[YOUTUBE]v8A4gd0Hf-A[/YOUTUBE]

birde bihter için anma töreni filan yaptılardı :D dizinin bitiminin ertesi senesi ti allam :D çghmlktrhnjl

Çok ahlaksız bir diziydi. Annem kaçırmazdı ben sinir olurdum izlemezdim. Finalını sırf Bihter intihar edicek diye izledim. :D

türkiyede yapılmış en iyi dizi bence :D

Tekrarları hala dönen, amca-yeğen-yenge üçgeninde yasak bir aşkın anlatıldığı dizi..

Sirf bihter ne giyiyor ne takiyor diye bakiyordum.
sayesin de trenchkot manyakligim olmustur.

Her Perşembe günü eve gider ekrana kitlenirdim tek bir bölüm kaçırmadan izlediğim dizidir.. Beren'i hiç bu kadar cesur ve güzel görmemiştim.. Her şeyini konuşturduğu ilk ve sanırım sonda olucak dizisi..

Kışın yazmışım yine aynı şey, günde 3-4 kere tekrarı var

ilk başladığında çok farklı gelen dizi halbuki hayatın atar damarlarında gerçekleşen durumlar.

Tadı damağımda kalan nadir dizilerden hiç bıkmadan defalarca izlerim.. Bihter.. <3

Beren Saat'in kadınlığını konuşturduğu dizi..

Ne kadar eleştirilecek yönleri olsa da kaliteli bir yapımdı. Oyunculuklar başarılıydı. Bir tek Nihal'i hiç sevmiyordum. Aşırı yapmacık rol yapıyordu.

Ne demişti Behlül; "gözlerin, dudakların alev alev çağırıyor yangınlara. öyle bir şey var ki sende çözemediğim, insanı çılgınlıklara sürüklüyor"

Bu kadar da çılgın olunmaz, dediğim dizi.

Bkz.
Yengesine yürüyen (yavşayan) Behlül.

Geri