Aşk-ı Memnu Yeniden Çekiliyor !

• Kullanıcı wiltord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema ve Dizi Haberleri
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Bir döneme damgasını vuran Aşk-ı Memnu dizisi film olarak yeniden izleyicisiyle buluşacak. Dijital bir platformda yayınlanacak olan filmde 'Bihter' karakterini canlandıracak oyuncu ise belli oldu.

2008-2010 yılları arasında yayınlanan ve hikayesi ile izleyiciyi ekrana kilitleyen, başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya gibi ünlü isimlerin rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisi izleyicisiyle yeniden buluşacak.

Tekrarlarıyla bile halen reyting rekorları kıran dizinin filminin yapılacağı öğrenildi.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre "Aşk-ı Memnu” hikayesini 1900’lerin büyülü atmosferinde seyirciye sunacak.

Dizinin unutulmaz karakteri Bihter'e kimin hayat vereceği ise belli oldu. Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın, 'Bihter' projesini kabul ettiği öğrenildi.

Dijital platforma yapılacak filmin cast görüşmeleri hızla ilerliyor. TAFF Pictures’ın yapacağı filmin senaryosu Merve Göntem tarafından yazıldı.

Ne demek Farah falan ya..

Yeni bihterler doğacak:(

Eski tadı vermez.

bu farah’a da üzülüyorum, öyle bir geçer zaman ki dizisinden ölerek ayrıldıktan sonra yaşadığı ve tamamladığı tek bir dizi olmadı sanırım. öyle bi nam saldı. şimdi hangi akıl tutulmasıyla bu rolü kabul ettin bacım, linç yerken gündemde kalmak için mi? tatlı kız aslında ama bi dengesizlik mevcut sanki, yanlış karar. bihter tektir, birdir, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif bile edilemez.

İzleyecek kitle olduğu müddetçe daha çok kitlerler

benim bihterim müjde ar<33

MV5BNjMzZjBlZTktMDUyZi00NWM4LWIyODgtZGE2M2I2YWFkMDJlXkEyXkFqcGdeQXVyNTA5NzcxNjk@._V1_.jpg

Farahtan bihter olmaz. Bari belçimi yapsaydınız

• Beğen
Tepkiler: ne
Ben Adnan ziyagilin o gıcık oğlunun rolünü kapabilirim

''Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre "Aşk-ı Memnu” hikayesini 1900’lerin büyülü atmosferinde seyirciye sunacak.
Dizinin unutulmaz karakteri Bihter'e kimin hayat vereceği ise belli oldu. Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın, 'Bihter' projesini kabul ettiği öğrenildi.''

ya bence muthis secim. farah eski donem diziler/filmlerde cok cok iyi ve basarili. ben bunu izlerim.

Farah ta o aura yok. Zaten eski dönem olarak çekilecektir. Beren saatin başarısını geçemez diye düşünüyorum.

Yahu kimin eli kimin cebinde bellisiz. Herkes herkesi götürüyor dizide, ahlak kalmadı.

Geri