Aşk hayatı değişecek 4 burç! "Hayatınızda sürpiz sınavlar olabilir"

🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti

Venüs Yay burcuna geçti. Astrologlar, sosyal hayatı ve ilişkileri derinden etkileyeceğini açıkladı. İletişim sorunlarından beklenmedik ilişki haberlerine kadar pek çok sürprizin gündeme gelebileceği bu gökyüzü hareketi, özellikle bazı burçları duygusal anlamda önemli sorgulamalara itebilir. İşte detaylar…​

1766953076316.png

Astrolog Zeynep Turan’a göre Venüs’ün Yay burcundaki hareketi, sosyal yaşamda daha bakımlı ve özenli görünme isteğini artıracak. Bu durum, kişisel bakım ve dış görünüşe yönelik harcamalarda artışa yol açabilir.

İLİŞKİLERDE İLETİŞİM SINAVI​

Venüs etkisiyle ilişkilerde beklenmedik iletişim sorunları ve ani öfke patlamaları gündeme gelebilir. Turan, bu dönemde susup düşünerek hareket etmenin birçok çatışmayı önleyebileceğini belirtti.

YAKIN ÇEVREDEN ŞAŞIRTAN HABERLER​

Gökyüzü bu süreçte sürprizlere açık. Hiç akla gelmeyen kişiler arasında yeni ilişkiler başlayabilir. Turan, yakın çevreden gelecek beklenmedik haberlerin şaşırtıcı olacağını söyledi.

AÇIK FİKİRLİ ENERJİ ARTIYOR​

Venüs’ün Yay burcundaki transiti, ilişkilerde daha özgür, açık fikirli ve keşif odaklı bir atmosfer yaratıyor. Bu dönem, duygusal açıdan yeniliklere kapı aralayabilir; eski düşüncelerle yüzleşip farklı bir bakış açısı kazanmak mümkün.

BU BURÇLAR İLİŞKİLERİNİ GÖZDEN GEÇİRECEK​

Venüs Yay burcunda ilerlerken özellikle dört burç ilişkilerinde sorgulama dönemine girecek:

• İkizler
  • Başak
  • Yay
  • Balık

Venüs yayda iken, sizin kisisel haritanizin AC'i , venüsü,marsi ve merkürü ile hangi açilari yapiyor?
Transit geçisleri yorumlamak aşşşiri skintili.

Venüs zaten yayda,
kötü geçti bu ay da - yine ne sürprizi?
Haydaa... Atilla Mayda.

Sevgili din kardeşlerim, hayat mapmaylesef ki zaten bir sınav yeridir... Senin yükselenin nedir, bana indirdiğin nedir diye dert ederken, ne diyor Mor Efrem, hatırladığım kadarıyla şöyle diyordu,

-Diriliş gününü duydum ve ölüler dünyasında kalmayacağıma sevindim. Ve yine duydum ki, dirilişten sonra yargılama olacak. Dehşete kapıldım, günahlarımı ve kusurlarımı hatırladım. Eğer hüküm giyeceksem, keşke dünyaya gelmeseydim.

Yani yay bana ok mu atar, ikizler beni mi dikizler, ne bileyim kim n'abıyorsa yapsın, amaaan.

bıraktım bu işleri, ne ben birini çekerim ne de biri beni çeker.

venüs şu an nerde acaba

Geri