Hayal Perest
Üye
-
-
-
-
-
Ben bu aşk denen şey ile ikokul ikinci sınıfta ilk kez karşılatım tabii az uz değildim lakabım çapkın yada Tarkan'ın Bağlum versiyonu derlerdi neyse işte aşk nedir o yıllarda öğrendim ama konuya bakılacak olursa ben gerçek aşk'ın içine 2 yıl önce daldım ve hala etkisindeyim ben bu aşk denen şeyden bir zamanlar çok çektim 10 yıl önceki mesela isim vermeyeceğim bir kız vardı okulda daha önce birkaç kez pazarda karşılaştım her neyse nasıl olsa bir daha karşılaşmam düşüncesi ile yoluma baktım ama ne hikmettir aynı okulun aynı sınıfına düştük ve günden güne ona olan sevgim büyüdü bir sırdaşım vardı erkek ona tüm sırlarımı açardım bir gün aramız bozuldu gitti kıza her şeyi anlattı kızda geldi bana bağırmaya başladı tüm sınıfın içinde rezil oldum ama ona olan sevgim eksilmemişti yinede iki yıl böyle devam etti ama mecburen bu aşkı kalbime gömdüm ve gelelim 5 yıl öncekine Bir kız son kez aşık olacağım diyordum ve aşık oldum çünkü çok güzeldi sabahlara kadar mesajlaşırdık onunla birbirimize fena aşıktık ama gel zaman git zaman bu aşkta her aşkta olduğu gibi bitti nedeni ise kontörümün olmadığını bildiği halde mesaj atmadım diye küstü ama 5 kez kendimi affettirmeyi başardım ama 6. çok acı oldu kontörüm yine aksi bir zamana denk geldi bitti ve aşk orada son buldu yalvardım etme eyleme diye yazdım ama nafile affetmedi işte o gece kendimi kaybettim aklım yerinden fırlayacak gibiydi ve işte en çirkin şeyi o gece yaptım bir sürü hap yuttum ama ne var ki sabah babam görmüş keşke görmeseydi ölseydim dedim ama nafile ve 5 yıl önceki aşkım beni zayıflattı bu 5 yıl önceki aşk tabii ki aşk gerçekse aşk bana göre yalan gibi geliyor ama başlamadan bitirmeyi tercih ederdim.
Saygılarımla *Asİ-yÜrEk*
[YOUTUBE]gML8dw-i7mw[/YOUTUBE]
Saygılarımla *Asİ-yÜrEk*
[YOUTUBE]gML8dw-i7mw[/YOUTUBE]