Aşk bir hastalık mıdır ve bir gün geçer mi?

Konu sahibi son olarak 1414 gün önce görüldü
Bu hastalığı ömründe bir kez geçirmeli insan ve gerçek aşk yarası kalpte iz bırakır.
Sizce?

Son düzenleme:
Aşk yoktur

Aşk çok ağır

İnsaoğlu kaldıramaz bence

Ufak hoşlantıları, anlık beğeniyi, boşlukta kalmişliğin verdiği aldaniş ya da tamamen şehevi duygu eksikliğini giderme hissini yaşiyoruz aşk sanıyoruz

Ve aşk insanlik varolduğundan beri gerçek anlamda sınırlı sayıda kişiye rastladı onlar da değeri bildi diye düşünüyorum

Ve aşkın vuslatı olmamalı

Vuslat acıyı bitirince her şey sihrini kaybeder

Son düzenleme:
Acı çekme hastalığıdır.
Her acı gibi aşkta geçer. İzleri kalır mı? Kalır.
Ama unutulur. Üzeri kapatılır.

Boşverin yahu aşk neymiş sevin, sevilin <3

aşk sevişince güzel

Bazen hastalığı bitirmek için yataktan kalkmak gerekir, insanın yattıkça yatası gelir zira. Kalkıp hayatın devam ettiğini, harekette bereket olduğunu idrak etmeli. Aşk bizi durdursa da hayat durmuyor.

• Beğen
Tepkiler: diE
20’li yaşlarında olmalısın huri kardeşim.
Ne güzel en tatlı çağındasın, başına gelen en büyük belanın aşk olduğunu sandığın yıllarda.

Bilimsel verilere göre aşk gerçekten bir hastalık hali çünkü saplantılı davranışlar kaçınılmaz oluyor ve beyin ön bölgesindeki faaliyetler yavaşlıyor hatta durma noktasına gelip, kişinin tavırlarında kontrolsüzlük yaratıyor. Halk arasında saçma davranış sergileyenlere "Aşık mısın?" diye sorulmasının nedeni de budur.

aşk güzeldir
yaşayın gitsin

Aşk en güzel duygudur, hastalık diye tanımlayan aşkı hiç tatmamıştır.

Buda gelir, Buda geçer, Dalai Lama

Ne demiş Zeki Müren Paşa Hz. ,
Aşkın sırrı bilinmez, arkasından gidilmez.

Aşk sanıyorum bir bencillik hali, beğenip onu istiyorsunuz, benim olsun diyorsunuz, yüzü güzel götü güzel filan diye, kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz, oldukça benci bir yaklaşım.

Âşık olmanın en güzel evreleri, âşık olma evresiyle, aşk acısı çekme evreleridir, ikisi de sancılıdır, sonuncusu pek acıdır, biz de bu acıları severiz.

Takıntılı bir ruh haline dönüşmesini sürece aşktan daha güzel bir duygu yoktur acısıyla tatlısıyla insanı olgunlaştırır

Aşk, iki taraflı olursa anlamlıdır yoksa taraflardan birisinin duyguları değişmiş ve karşı taraf da kabullenemiyorsa zarar vermeye başlar.

Kişinin kendi hayal dünyasında büyüttüğü sahte duygular aşk değil, saplantıdır.

Aşk çok güzel bişey

Aşk içerisinde barındırdığı birçok şeyin toplamına verilen durumdur yiğidim.İyi anlaşıyorsunuzdur,aynı düşüncelere sahipsinizdir,dış görünüşünüz de birbirinize uyuyordur,aynı ilgiyi,saygıyı ve empatiyi de birbirinize karşı besliyorsunuzdur.Bunu da aşk adı altında toplayarak birbirinizi beslemiş oluyorsunuz.
Tabii ki iş toksikliğe dönmeden yaşarsanız bu durumu;ne mutlu size.Eğer bunu beceremeyip overdose olayına kaçarsanız;senelerce bitmek bilmeyen bir hastalığı taşımaya başlarsınız.Bu hastalığı da başkalarına taşırsınız.Kimisine günlük,kimisine ömürlük.

Geri