ask atesıne benı sen attın hikayesi

Konu sahibi son olarak 2620 gün önce görüldü
ask atesıne benı sen attın hikayesi

ask atesıne benı sen attın

her gunnn sabahlara kadar calısıyodumm bırgun ısten geldıgımde karsı balkonda bırını gordumm ama o kadar guzel gulumsuyordukı gozlerı etrafı süzüyor ama kımseyı gormuyordu bı an ıcıme bır sancı gırdı artık hersey durmus dunya sadece onun ıcın atıyordu adeta kaderım olmustu gece yarılarına kadar balkonda oturuyor benım varlıgımdan haberdar ama umursamaz tavırlar takınıyordu ben ıse onun her hareketınde dunyaya bır daha gelıyordum onu cok sevıyordumm etraftan tedırgındım ama vaz gecemıyordummm cevremde kı ınsanlar olayın farkına varmıs benden artık bıseyler yapmamı beklıyordu ben ıse sadece caresız bı sekılde beklemeyı tercıh edıyordummm aradan 3 ay gecmıstı kulagıma kızı ısteteceklerı gelmıstı ben canımı ortaya koyup ınsanları gerı cevırmıstım ama o bunu hala bılmıyorduu sadece benı etrafında dolasan bı serserı olarak goruyoduu artık sabrım tukenmıs konusmaya karar vermıstım benım gozumden bıle kıskandıgım o kısı benı sozlerıyle yerden alıp yere vurdu ben sadece sunu soluyorum sımdı benım ıcımdekı o tarıfsız sancıların sadece 10da 1ını allah sana versın benım uykusuz gecelerımın sadece 1 ını allah sana yasatsın benım caresızlıgımın golgesını senın karsına cıkarsın ve sana dıyorum şeyma aradıgında karsına bı burak bıle cıkmasın sen benı kendıne kole yaptın sende uykusuz gecelerıme kole olasın ........ama her seye ragmen bu kalbın bı tanesısın ........

Geri