Aşk acısından ölen üye

Konu sahibi son olarak 3045 gün önce görüldü
Gecenin ilerleyen saatlerine doğru ortaya çıkan meftunlar. Ablacım bu kadar acıyla nasıl yaşıyorsun? Sayfayı yeniliyorum, öyle anlamsız bir acı var ki nefes alınmıyor. Bu kadar acı çekilmez, hastanelik olacaksın. Her gece bu kadar acıyı nereden buluyorsun, ona da hayret ediyorum ayrıca.

giphy.webp

Ben miyim acaba o:hıı: bazen o moda giriyorum istemsizce :e2:

Boyle vefat sekli mi olur.

Asik olcaksaniz uye olmayin.

Uye olduysaniz mecbnun olmayin.

Cunku leylalar aman diyorum size.

Bence ağzında gül ile post kasan ergen tipi romantik üyeyle tuhaflık konusunda yarışır. Fekat, onlar da lazım. Her üye bir renk.

Değil mi farklılıklar zenginliğimiz değil mi arkaaşlar (tam burada müzik girer - aynı yoldaaan geçmişiz biz, aynı sudaaan içmişiiiz biz)

Allah rahmet eylesin ay ne diyim tövbest

Bu 7/24 aşklı duygusallı Nazım Hikmet, Cemal Süreya tweeti kasan ergenler yüzünden şiire ve bu şairlere soğudum. Adamların mezarları perişan halde, onu bilmezler; sorsan hepsi Cemal Süreya hayranı.

Üfhh :liv:
Güldürüyon herkes bana bakıyor :sırıt: tamam gidiyom

biride çıkıp sevabına helva dağıtmıyor

her konuya özlü söz yazmaktan ve özelini ayrıntısıyla bahsetmekten çekinmeyen mide bulandıran üye çeşididir

forum oyunlarında günde 600 mesaj kasıp, her girdiği konu altına abuks abuk sırf komiklik olsun diye yorum yapıp her önüne geleni tiye almaya çalışan bir çok saçma üyeye göre daha mantıklı şeyler paylaşan üyelerdir.

Bencillikler, insanın kendinden bile kaçıp saklanması, hayatın gittikçe zorlaşıp, güven duygusunu kaybetmekle başlayan macera kimseyi öldürmüyor maalesef aşktan.:)
Süründürüyor sadece:)

Geri