-
-
-
-
-
Aşk acısımı küçük parmağınızı bi yere çarpmak mı canınızı daha çok yakar?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen hiç aşk acısı yasamamizsin lefty ....Acının şiddeti, acıyı yaşayanın yüklediği anlama göre değişse de fiziksel acı daha zordur.
Dünyada öyle büyük acılar var ki aşk acısı devede kulak kalır ayrıca niye acı çekiyorsun ki? Ölüm gibi zorunlu bir ayrılık yoksa karşı tarafın yarattığı bir olumsuzluk için acı çekmek zaman kaybıdır. Birkaç gün üzüntü yaşansa da sonrasında yoluna gitmeli insan...Sen hiç aşk acısı yasamamizsin lefty ....
İnsan acıdan hafıza kaybı yaşamak için Allah'a yalvarır mı hiç? ...öyle bı şey işte uff nerden aklıma geldi khkhjh
Sandığın yada dediğin kadar basit bir duygu olsaydı şayet efsanevileşmezdi her haldeDünyada öyle büyük acılar var ki aşk acısı devede kulak kalır ayrıca niye acı çekiyorsun ki? Ölüm gibi zorunlu bir ayrılık yoksa karşı tarafın yarattığı bir olumsuzluk için acı çekmek zaman kaybıdır. Birkaç gün üzüntü yaşansa da sonrasında yoluna gitmeli insan...
Basite almıyorum ancak fazla anlam yüklemenin de kişisel bakış açısı ile ilgili olduğuna vurgu yapıyorum. Sen üzülmek istersen üzülürsün, bu da senin olaya verdiğin tepkiden kaynaklıdır.Sandığın yada dediğin kadar basit bir duygu olsaydı şayet efsanevileşmezdi her halde
Ayrıca bu biraz da karakteristik bir özellik de olabilir ......kimi çok sever ama kolay adapte olur yokluğuna kimi bir ömür unutamaz vs ... kişiden kişiye değişiyor bence
Tabi ki kimse üzülmek acı çekmek istemez ama çoğu insan duyguları ile başedecek kadar güçlü olmayabilirBasite almıyorum ancak fazla anlam yüklemenin de kişisel bakış açısı ile ilgili olduğuna vurgu yapıyorum. Sen üzülmek istersen üzülürsün, bu da senin olaya verdiğin tepkiden kaynaklıdır.
Duygular yaşlanmaz ancak dediğin gibi olgunlaşabilir.Tabi ki kimse üzülmek acı çekmek istemez ama çoğu insan duyguları ile başedecek kadar güçlü olmayabilir
duygu ve mantığın çatıştığı noktalardan biri de aşk örüntüsü işte hatta en güçlüsü
(Aştım bunları artık canım lefty olgunlastim yaşlılığa doğru ilerliyorum).... kjkhjh
Hafıza kaybi için saksı düşse yetiyor pencere önlerinde yürüSen hiç aşk acısı yasamamizsin lefty ....
İnsan acıdan hafıza kaybı yaşamak için Allah'a yalvarır mı hiç? ...öyle bı şey işte uff nerden aklıma geldi khkhjh
dil ısırmak anlık bir şok gibi, sanki elektirige çarpılmışsında hemen çekebilmişsin gibi.Dili ısırmak da çok kötü ya da yanağın iç kısmını. Ama gönül mevzuları da kötü be, kalp kırıklığı filan. Yine de artık uzun sürmüyor böyle şeyler, sürmesin de zaten. Ama yanak ve dil öyle mi, onun alternatifi yok…
dil ısırmak anlık bir şok gibi, sanki elektirige çarpılmışsında hemen çekebilmişsin gibi.
yanak ve dudak içi yaraları ben hep geçici aft diye biliyorum, ısırıpta yaralayan var mı