Aşk acısı mı daha kötü, yoksa karşılıksız aşk mı?

• Kullanıcı Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Aşk acısı mı daha kötü, yoksa karşılıksız aşk mı?

Aşk acısı…………. çünkü karşılıksız aşkta bir beklentin yok sevilmediğini bile bile sever sevilmeyi umut edersin
Aşk acısı ise çok daha kötüdür .yaşanmışlıklar, anılar ve geriye kalan bir avuç hayal kırıklığı

Kişinin kendi zihninde yarattığı saplantılı duygular 'aşk' değildir ve aşk, iki kişinin isteği ile karşılıklı olarak yaşanır. Tek taraflı ilgi duymanın ileri boyutunu aşk zannedenler çıkabiliyor oysaki bu durum takıntıdır ve karşı tarafı bağlamaz.

Aşk acısı da kişinin kendi duygusal tepkilerinin kontrolsüzlüğünden kaynaklıdır ve geçicidir. Bu sebeple biten bir ilişki varsa o kişiyi zihinden uzak tutmak başarıldığı takdirde, acı hissi de ortadan kaybolur.

Platonik yaşayın aşkınızı.
Hem karşılık derdi yok.
Sonunda acı çekmek yok.
Hiçbir maliyeti de yok.

Masanın ayağına vurulan serçe parmağın acısı. Oturduğum yerde nasıl vurmayı başardım bilmiyorum ama hala acıyor :(

Olgunlaşmış her insan bilir ki karşılıksız olan aşk takıntıdan başka şey değildir.
Aşk acısı ise açıkçası belli bir yaştan sonra etkilemiyor o kadar insanı. (ayrılınca hüngür şakır günlerce ağlıyorum)

Aşk, aşk acısı falan unutalı yıllar oldu lol. Afrodit dirilse aşık edemez beni :)

Üzüldüğüm tek bir aşk oldu. Onu da bilenler iyi bilir. Onun dışında vız gelir tırıs gider…

Birlikte zaman geçirdiğin, onu her şekilde tanıdığın birini kaybetmek, ayrılmak veya terk edilmek daha zor olur. Platonik ya da diğer adıyla uzaktan birini severseniz belli bir dönem belki zorluğunu çekersiniz ama diğer türlüsü eğer terk eden ayrılan siz iseniz yine de insanı etkilemez :)

Tek taraflı olması her daim kötüdür,her şeye küstürür insanı.Sırf bu hissiyat yüzünden kendisini intihara sürükleyen tanıdığım vardı.

neden hep kötüler acılar
falanlar filanlar

Ask deilde onunla kelimelik oynayamamak... ah ulen ... :emoji_penguin:

Geri