Aşk acısı çekenlere tavsiyeleriniz neler ?

• Kullanıcı Dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Aşk ve Sevgi
Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
Acınızı güzelce çekin, hiçbir tavsiye acınızı dindirmeyecek.

Yok tavsiye falan.O acı çekilecek.

Verebileceğim tek akıl aklın varsa tek takıl ki bir daha acı çekme =)

Aşık olduğunuz kişiyi düşünmemeyi başardığınız an nöron bağları zayıflar ve aşk acısı da hafifler hatta biter. Tek formül başka uğraşlar bulup düşünmemeye çalışmaktır.

Salvador Dali karisi Gala yi baska erkeklerle birliktelige tesvik edip, o cektigi kiskanclik acisini tuallerine yansitirmiş.Bu isteyerek cekilen ask acisi,Dali gibi gerceküstü bir sanatci icin iksir gibiydi.Gavatimsi diyebiliriz elbetde ama ruh halini incelemek icin bu gercegi analiz edebiliriz.Keza kendi iktisarsizdi.
Bu uç örnekte gördügümüz gibi;
Izin verin aciya.Sanat için yararli oluyor.

Başka şey çekmek iyi geliyor.

Mesela of.

Mesela üf.

Çekmekten korkmayın, çekeceğiniz varsa çekersiniz, çekmeyeceğiniz varsa kimse zaten neden çekmiyorsun demez. Tek çekimler tehlikeli olabilir, mesela tek seferde yüklü çekerseniz sorun olabilir. Banka eline düşmeyeceksin anacım.​

kaynımda da vardı, ılık suyun içine 1 çay kaşığı zerdeçal, yarım limon, 1 tatlı kaşığı bal karıştırıp için.

Kendinizi klonlayın. Yeni sen inşa edin. Aşk acısı çeken kopyanızı ortadan kaldırın. Yürüyün, hem de böyle kilometrelerce. Zaten sonra kendinize geliyorsunuz

@samaEL beyin aşk acısı çektiği hayat bize neler yapan ulan :(

Sivrisineğin ısırığı gibi..Yakalarsam o sivrisineği!

yaşarken iyi
sonra hüü ben acı çekiyorum
şo tarafta çek

Bi kutu ilaç içmeyin midenizi yıkarlar acısı kalır

olmayan aşkımın acısı geldi oturdu içime şimdi, off

Yani.. Bilemiyorum. Acı çekilmesi gerekiyorsa çekilir, mutsuz olunması gerekiyorsa mutsuz olunur. Yaşadığınız her neyse, hangi duyguysa, onu dibine kadar yaşamadan kurtulamazsınız. Kaçmaya çalışmak, oyalanmak daha berbat bir şey. Süreklilik arz etmez hiçbir olgu nihayetinde. Aşık olmuşsunuz, olabilmişsiniz mesela. Bu büyük bir şey, acısının bile tadına varın belki bir daha hiç hissedemeyeceğiniz bir şeyin içindesinizdir.

Geri