Aşırı sosyal erkekler aldatmaya daha mı meyilli olur?

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü

Aşırı sosyal erkekler aldatmaya daha mı meyilli olur?​

b651ec84-11b7-4870-98e8-66f6ded28eed.gif

sevişdünüz mü
sevüşmedik
iyi tamam

Sosyal olmakla aldatmanın bağlantısı olacağını düşünmüyorum.

Sosyal olmakla aldatmanın bağlantısı olacağını düşünmüyorum.
Aldatma biraz biraz sosyal çevreyle ilgili ya o bakımdan bakılınca evet. Eğlenmek gezmek vb vb ortam bulabiliyorsa tanışabileceği fazlaca seçenek oluyor. Aldatmaya meyilliyse de ortam işini kolaylaştırıyor ben o anlamda yorumladım.

Aldatma biraz biraz sosyal çevreyle ilgili ya o bakımdan bakılınca evet. Eğlenmek gezmek vb vb ortam bulabiliyorsa tanışabileceği fazlaca seçenek oluyor. Aldatmaya meyilliyse de ortam işini kolaylaştırıyor ben o anlamda yorumladım.
Aldatmaya niyetli ise zaten oturduğu mahalle ya da iş yerinde bile bulabilir fakat şöyle de bir durum var; kişi ne kadar sosyal ise o kadar kendine güveni oluyor ve seçicilik oranı da artıyor.

aşırı sosyal derken nasıl aşırı sosyal yani, nerelere doğru sosyal jdsk
ya bence bir insanın çevresiyle ilgili, iletişimi düzgün olması güzel ama ilişkisi olduğu çevreyle kurduğu mesafe de önemli. ha bu arada aldatmada karakter önemli ve birkaç etken daha.
yani soruya gelecek olursak sosyallik aldatmaya kapı açar mı, bence hayır.
insanın-kadın ya da erkek- ilgilendiği cinsle kurduğu iletişim biçiminin önemi var. samimiyet var, samimiyet var yani.

Kesinlikle bu sava inanıyorum, köyden şehre döndüğüm gün havalimanında ki kadın popülasyonunu görünce vay anasını millet hala nasıl sevgilisiz diye içimden geçirmiştim. Birçok erkek etrafında kadın çokluğu varsa havaya girer ve aldatmaya meyilli olur.

Aldatmaya niyetli ise zaten oturduğu mahalle ya da iş yerinde bile bulabilir fakat şöyle de bir durum var; kişi ne kadar sosyal ise o kadar kendine güveni oluyor ve seçicilik oranı da artıyor.
Erkek ve kadın bakış açısı : ) Kadın durumu hemen savunmaya geçiyor erkek daha net bu konuda. Genellemeden her ikisinde de doğruluk payı var aslında : )

Ya bu konuda kafam karışık biraz önceden evet öyledir derdim ama şimdi şu komşularıyla düşüp kalkanları , akrabasıyla kaçanları görüp duydukça bilemedim .
Karşı komsuyla cok sosyal değillerdir illaki .O

Yine benimle ilgili bir konu daha...
Öncelikle aldatmaya nasıl bakıldığı önemli... Mesela aldatmak sadece cinsellikle mi olur?
Bu detay önemli... Eğer sadece cinsellikten bahsediyorsak...
Aşırı sosyal birisiyim bu sosyallik hayatımda biri varken de oluyor ama şu ana kadar aldatmaya meyilli olmadım.
İnsanın içinde olacak ya da karakterinde..

aşırı sosyal derken nasıl aşırı sosyal yani, nerelere doğru sosyal jdsk
ya bence bir insanın çevresiyle ilgili, iletişimi düzgün olması güzel ama ilişkisi olduğu çevreyle kurduğu mesafe de önemli. ha bu arada aldatmada karakter önemli ve birkaç etken daha.
yani soruya gelecek olursak sosyallik aldatmaya kapı açar mı, bence hayır.
insanın-kadın ya da erkek- ilgilendiği cinsle kurduğu iletişim biçiminin önemi var. samimiyet var, samimiyet var yani.
kendimi öpüp koklayasım geldi

Aşırı sosyallikle ne alakası var? Ulaşabilirliği daha kolay diye mi?
Çevremde buna uyan insanlar eşlerine fazlasıyla bağlı, iradelerini tebrik ediyorum bir daha. : ))

aşırı sosyal değilim ya
az sosyalım
benimkini neden aldatayım
hiç

Geri