Futbolcu
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aldatma biraz biraz sosyal çevreyle ilgili ya o bakımdan bakılınca evet. Eğlenmek gezmek vb vb ortam bulabiliyorsa tanışabileceği fazlaca seçenek oluyor. Aldatmaya meyilliyse de ortam işini kolaylaştırıyor ben o anlamda yorumladım.Sosyal olmakla aldatmanın bağlantısı olacağını düşünmüyorum.
Aldatmaya niyetli ise zaten oturduğu mahalle ya da iş yerinde bile bulabilir fakat şöyle de bir durum var; kişi ne kadar sosyal ise o kadar kendine güveni oluyor ve seçicilik oranı da artıyor.Aldatma biraz biraz sosyal çevreyle ilgili ya o bakımdan bakılınca evet. Eğlenmek gezmek vb vb ortam bulabiliyorsa tanışabileceği fazlaca seçenek oluyor. Aldatmaya meyilliyse de ortam işini kolaylaştırıyor ben o anlamda yorumladım.
Erkek ve kadın bakış açısı : ) Kadın durumu hemen savunmaya geçiyor erkek daha net bu konuda. Genellemeden her ikisinde de doğruluk payı var aslında : )Aldatmaya niyetli ise zaten oturduğu mahalle ya da iş yerinde bile bulabilir fakat şöyle de bir durum var; kişi ne kadar sosyal ise o kadar kendine güveni oluyor ve seçicilik oranı da artıyor.
kendimi öpüp koklayasım geldiaşırı sosyal derken nasıl aşırı sosyal yani, nerelere doğru sosyal jdsk
ya bence bir insanın çevresiyle ilgili, iletişimi düzgün olması güzel ama ilişkisi olduğu çevreyle kurduğu mesafe de önemli. ha bu arada aldatmada karakter önemli ve birkaç etken daha.
yani soruya gelecek olursak sosyallik aldatmaya kapı açar mı, bence hayır.
insanın-kadın ya da erkek- ilgilendiği cinsle kurduğu iletişim biçiminin önemi var. samimiyet var, samimiyet var yani.