Soru C Aşırı fanatik bir sevgiliniz olsaydı bundan rahatsız olur muydunuz?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Aşırı fanatik bir sevgiliniz olsaydı bundan rahatsız olur muydunuz?

@angie yi tanımadan önce fanatik nedir fanatizm nedir bilmezdim kjkjkh

o yüzden hayırrr …

Her şeyin aşırısı fazla
Tozunda olsun benim olsun

Fenerliyse yerim yer jfjfjd

Aşırı fanatikse tuttuğu takımı sizden daha çok önemseyecek demektir. Maç dönemleri sinir bozucu derecede asabi, heyecanlı ve gergin olacaktır.

Bu yüzden kesinlikle hayır.

Her şeyin abartısı zarar. Çok fazla yemek vücuda zarar, çok fazla sevgi ilişkiye zarar olduğu gibi çok fazla fanatiklikte zarar verir.

Evet odasından kupasina kadar bjk idi ve maç olduğu gün kimse ulaşamazdi o`na. En büyük tutkusu idi bjk

Maç olduğu günler mutfağa kilitliyorum kendimi yoksa kesin kavga çıkartırım.bizimkiler futbolcu lara saydıkca bende onlara sayıyorum yoksa

Son düzenleme:
Sadece futbol konusunda değil ve her türlü konuda fanatik davranan kişilere, ısrarla tek bir düşünceyi empoze etmeye çalışan ve kabul görmediği durumda saldırganlaşan, agresifleşen kişilere sempati duymuyorum. Görüşler, tutkular güzel bir üslup ile paylaşılabilir ancak dayatılamaz.

Hiçbir konuda fanatizme yer yok yaşamımda valla, fanatiklere de öyle. O yüzden buna cevabım hayır (yani hayır öyle bir sevgilim olsun istemem ve evet, rahatsız olurum.)

Son düzenleme:
Fanatik bir futbol sever bana tarikat yada cemaat uyesi gibi geliyor.
Hele fetösarayliysa iki kere geliyor.

Hiiiiç sevmem holigan tayfadansa....
gs konusuna baksanıza bi adamlar 5 sayfa kavga etmiş 5 sayfa hiçbi şey anlamadım....

Geri