aşırı dertlendim spor salonu peşimi bırakmıyor şikayet edesim var

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

söyledim zaten. benim söylediğim fiyatı kabul etmediniz sizden daha uygun fiyata başka yere gidiyorum ve 1 yıllık üyelik yaptım dedim. yine aptal saptal tekliflerde bulundu :liv: her seferinde listeden silin artık aramayın diyorum tamam diyolar 1 ay sonra yine arıyolar. :nee:

Aradıklarında bir daha ararsanız tacizden polise şikayet edeceğini söyle ve ararlarsa gerçekten şikayet et :p

Benimde salonu değişmeye niyetim var iyileştikten sonra iyi bir yere bakmak istiyordum.
Ama bu konu biraz tereddütte bıraktı

Benimde salonu değişmeye niyetim var iyileştikten sonra iyi bir yere bakmak istiyordum.
Ama bu konu biraz tereddütte bıraktı

özellikle büyük gymlerde 1 yıllık aboneliklerde falan madur olma riskin yüksek. benim bu gittiğim salon avm içindeydi mesela. çok düşük rakamlara abonelik alıyolar, sürekli müşteri toplamaya çalışıyolar falan ama batma ihtimalleri başta kira gideri olmakla beraber çok fazla giderleri olduğu için yüksek. haliyle ya bir anda ortadan kayboluyorlar ya da başkasına devredebiliyolar. firma değişince ister istemez salonun herşeyi değişiyor. o yüzden tavsiye etmem. iyi araştırmak gerek :)

özellikle büyük gymlerde 1 yıllık aboneliklerde falan madur olma riskin yüksek. benim bu gittiğim salon avm içindeydi mesela. çok düşük rakamlara abonelik alıyolar, sürekli müşteri toplamaya çalışıyolar falan ama batma ihtimalleri başta kira gideri olmakla beraber çok fazla giderleri olduğu için yüksek. haliyle ya bir anda ortadan kayboluyorlar ya da başkasına devredebiliyolar. firma değişince ister istemez salonun herşeyi değişiyor. o yüzden tavsiye etmem. iyi araştırmak gerek :)

Haklısın müşterisi ile ilgilenmeyen pis yerlerden de uzak durmak gerekiyor.
Şimdi ki yerin nasıl ve nerede ?

Haklısın müşterisi ile ilgilenmeyen pis yerlerden de uzak durmak gerekiyor.
Şimdi ki yerin nasıl ve nerede ?

2008 yılında ilk kez gittiğim bi yer vardı. mahalle arasında. tekrardan oraya gideyim dedim 1 ay devam ettim. tamam bildiğim tanıdığım adam, ilgili de davranıyo ama hijyen olayı sıfır. duş için 2 tane kabin var yetersiz. soyunma odası leş. bir de mahalle arası olduğu için gelen sporcu profili de biraz kalitesiz oluyor haliyle. düzgün insanlar yok değil ama abuk sabuk anlayışsız tipler çok. bir de sanırım çok fazla para kazandıran bir iş değil artık, bu yüzden de 2008 yılında kullandığım makinalar, ağırlıklar, barlar, sehpalar aynen duruyo. paslanmaya yüz tutmuş. ağırlıkları sabitlemek için kullanılan mandallarla barlar uyuşmuyo falan :D

ramazan ayı da gelince zaten iğrendiğim bi yer olduğu için bıraktım orayı. yaklaşık 1,5 aydır evde barfiks şınav mekik şeklinde takılıyorum :)

Ya birader seni yine salondan aramışlar beni kolejden arayıp çocuğunuz varsa erken kayıtlar başladı diye arıyorlar.

Tehdit et. En kesin çözüm bu

Bir daha ararsanız mahkemeye vericem de keserler.

Ya birader seni yine salondan aramışlar beni kolejden arayıp çocuğunuz varsa erken kayıtlar başladı diye arıyorlar.

Tehdit et. En kesin çözüm bu

Bir daha ararsanız mahkemeye vericem de keserler.

ahaha sende potansiyel baba profili gördüler demek ki

bi bitmediler:liv:

izinsiz gönderilen mesajlar vs gümrük bakanlığına şikayet edilebiliyo.
al sana adresini de buldum xd https://tiss.gtb.gov.tr/

bi arkadaşım vardı her şeyi bimere yazardı:D onu da deneyebilirsin:D

Telefonu aç kenara koy öyle konuşup dursunlar :şekil: , yapılmış ve etkili olunmuş bir taktik :D

Aç hacı telefonu ver arkaya bir bülent serttaş dinlesin dursun hergele :D

Favorim

[YOUTUBE]ds3VEUCVb6k[/YOUTUBE]

Geri