aşırı dertlendim spor salonu peşimi bırakmıyor şikayet edesim var

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
arkadaşlar geçen yıl gittiğim spor salonuyla sözleşmem bitti ve yeni sözleşme için önerdiğim fiyatı kabul ettiremediğim için anlaşma sağlayamadık. ben de başka bir salonla anlaştım vs. derken bu eski salon düzenli aralıklarla beni taciz etmeye başladı. kendilerine defalarca beni listeniz silin artık aramanızı istemiyorum dememe ve hatta hakaretvari konuşmalarıma rağmen aramaya ve ukala ukala konuşmaya devam ettiler.

sporu bıraktım diyorum
-size bedavadan biraz pahalı bi teklif sunabilirim diyo :liv:

nereye şikayet edebilirim?

sizler ve kendim için kısa bir araştırma yaptım ve

bilgiedinme.gsb.gov.tr/
sikayetvar.com

buralara şikayetiniz bildirdiğinizde etkili olabiliyor.

:DDD ne sirin dertlerin var .p spor salonunun facebooku varsa etiketle, sikayetini dile getir. Bak nasil kivraniyorlar.

Seksi kaslarını tekrar görmek istiyorlarsa artık.

Neyse şaka bir yana, "sikayetvar.com" adresi sadece anlaşmalı firmalar için etkili olabiliyor, diğerleri dikkate dahi almıyor. Mesela benim karşılaştığım "ASUS" anlaşmalı bir firma olmadığı için dikkate dahi almamışlardı.

Seksi kaslarını tekrar görmek istiyorlarsa artık.

Neyse şaka bir yana, "sikayetvar.com" adresi sadece anlaşmalı firmalar için etkili olabiliyor, diğerleri dikkate dahi almıyor. Mesela benim karşılaştığım "ASUS" anlaşmalı bir firma olmadığı için dikkate dahi almamışlardı.

hacım o zaman diğer seçenek uygundur

bkz: telefon numarasını otomatik engelleme

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

CIA isimli mobil uygulamayla telefon numarası engelleme çok güzel. :) Bankaların beni aramasına rahatlıkla engel olabiliyorum. :)

o nassıl bi tabirdir ya
bedavadan biraz daha pahalı
ben olsaydım o telefondaki adamı bulur kafa göz girerdim dallamaya bak ya

Onları acı gerçekle yüzleştir başka yerle anlaşma yaptığını söyle :sırıt:

Onları acı gerçekle yüzleştir başka yerle anlaşma yaptığını söyle :sırıt:

söyledim zaten. benim söylediğim fiyatı kabul etmediniz sizden daha uygun fiyata başka yere gidiyorum ve 1 yıllık üyelik yaptım dedim. yine aptal saptal tekliflerde bulundu :liv: her seferinde listeden silin artık aramayın diyorum tamam diyolar 1 ay sonra yine arıyolar. :nee:

Geri