Aşiret düğününde 3.4 milyon TL takıldı.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Paraya gelinle Damadı takmışlar.

biri gurbetçi mi dedi.
gurbetçiler lütfen.

Aşiret dediğimiz: Kendi içinde küçük bir "Krallık". Her Aşiret mensubu da Kral değil ve her mensubun düğününde de paralar uçuşmuyor. Kral olmayanlar köle.

Bizde sosyete pazarı adında bir mağaza var. Sanırım bir mağazalar zinciri. Orada düğün paraları satılıyor. Hepsi gıcır gıcır ve orijinalinden hiç bir farkı yok. Siz de onlardan takarsınız:)

Fotografa bakinca kacak tutun ve mazot kokusu geliyor aksjdhdbhd

Tartışılan her şey bir bakıma doğru, aşiretlerin bir amacı da zaten daha fazla üreyerek daha güçlü olmaktir. Paraya gelince de Türk lirasının değeri kalmadı zaten, pek cezbedici değil tutar.

Bakin arkadaslar olay cok basit. Avrupada yasayan butun dostlar icin söylüyorum izah ediyorum, insanlarin neden bu kadar feveran ettigini anlamak zor degil.

Burada insanlar gecim sikintisi cekiyor, siz kabul etsenizde etmesenizde bu boyle. Sebebi olarak bizi 20 yildir yoneten iktidari görüyorlar.

Avrupada yasayan Turk vatandaslarinin yaklasik yüzde 70 lik kismi Türkiye cok iyi, Reis super, Dunya lideri vs. seklindeki yaklasimlardan dolayi Turkiyede ciddi bir gurbetçi tepkisi var.

Ee 1 euro 10.5 tl olursa burdan her gelen yazligini, arsasini , dukkanini alirsa reis cok süper der tabi.
Bunun sizin sahsinizla alakasi yok. Umarim anlamissinizdir artik.

bari no pasaran yorumumu okuduktan sonra silseydiniz.. aslinda silinecek bisi de yoktu yorumumda neyse.

düğüne gitmeyenler bile minimum 20-30 bin lira arası bir para gönderiyor.

hemen hemen highline bi passat ve ev parası çıkıyor gelmeyenlerden.

düğüne gelip takı para takanlarınkiyle de bi benzin istasyonu açıp devam.

hmm.. yorumlar silinmis yine. mesaj alindiysa no prob

klaus'un gurbetçi konusunu hortlatmamak için zor duruyorum.

Benim gurbetçi kardeşlerimle bir sorunum yok.
Fiyatları yükselttikleri ama doğru. Bu her zaman onlardan kaynaklanmıyor. Türkiye'dekiler gurbetten gelenleri yolunacak Kaz gibi görmelerinin de bu işleyişte bir rolü var. Aynı zamanda gurbetçileri kötüleyenler yine her fırsatta Avrupa'yı yüceleştiren kişiler. Fırsatları olsun, hemen ailelerini bile öksüz bırakıp kaçarlar. Bundan adım gibi eminim.

Aşiretlere yabancıyım, çünkü onların kendi dünyası var. Aşiret lideri ne derse o oluyor. Haklarında duyduklarımı buradan anlatmayacağım, çünkü ne kadar doğru olduğunu bilemem.

Tek bir yaşadığımı ekleyeyim. Ağa geldiği için ağalarını ağırlamak için her şeyi yapan ve hiç bir masraftan çekinmeyen bir kaç Otobüs Kaptanı, hiç bir ücret almadan ve yoldan aldıkları yolcudan kopardıklarıyla bir de eve para gönderdiklerini, söylemlerinden çıkarmıştım. Ağalarının 600 adet Otobüsü varmış ve farklı şirketlere Kaptan ve Servis memuru dahil kiralıyormuş. Kendileriyle bir sene kadar arkadaşlığımız olmuştu. Orta çağın günümüze gelmiş hali.

Düğün sahipleri parayı bölüşürken sizin kadar tartışmamistir

Disardan gelen biri olarak bizde her sene geldigimizde sanki her seferde TR pahalasmis gibi buluyoruz ve biz niye fiyatlari cikartalimki cikarimiz ne,)) aman sacma sapan seyler. 3 lavuk gurbetci saga gurbetci sola kivranip duruyorlar.

Geri