Asılacak Kadın.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Facebook ve internete paylaştığı bu fotoğraf yüzbinlerce kişinin sözlü saldırısı şikayeti üzerine kapatılsada hesabı 3ten fazla hesap açıp yeniden yapmış aynı şeyleri şimdi başına ödül koymuşlar bulsalar linç edecekler tabiki onunla yetinirseler ..
Q71P8y.jpg
[/url][/IMG]

Tevbe Estağfurullah Allah akıl ihsan eylesin .

Yabani emegine saglık

Bir de şey var 1985 yapımı 'Tapılacak Kadın' filmi, bu da 'Asılacak Kadın' demek ki.​

Bu serefsizlerin nedir İslamdan alip veremedikleri ya.

Olur bunlar. Islam sancagi dusmez

Benim anlamadığım konu hani bu dalga geçiyor neysede her peygamberin resmi filan yada filmlerde canlandırması oluyorda Muhammed'in niye olmuyor resmen millet canavara dönüşüyor yani düşünün yakalansa böyleleri param parça ederler en dindarından tut yanından geçenine kadar ..

Gerizekalinin profilini kız kardeşim story de eklemiş spam diye merak edip girip baktım Kuran-i Kerim'i ayakları altında çiğneyen bir fotoğraf paylaşmis bir de hayvan pisligini Kuran üstüne yapan bir shoplu resim atmış gerizekalı. Attığı 1-2 videodan zihinsel problemi olduğuna karar verdim bu kadar aptal olmaz insan.

Hristiyanlik propagandası yapıyor üstelik.

Gerizekalinin profilini kız kardeşim story de eklemiş spam diye merak edip girip baktım Kuran-i Kerim'i ayakları altında çiğneyen bir fotoğraf paylaşmis bir de hayvan pisligini Kuran üstüne yapan bir shoplu resim atmış gerizekalı. Attığı 1-2 videodan zihinsel problemi olduğuna karar verdim bu kadar aptal olmaz insan.

Hristiyanlik propagandası yapıyor üstelik.

Baya saygısızlık yapmış resmen kaşınıyorum demiş

Çarpılması an meselesi

Bence kimse ilgi vermese, rezil olduguyla kalir. O kiz ne yaptigini ve alacak tepkilerin farkinda. Buda onun hosuna gidiyor belli ki, guya komiklik. Kizin anasini babasini tanisam kapilarina giderdim gosterirdim ahan kizin bunu bunu yapiyo diye -.-

Ya birkaç videosuna ben de denk geldim ruh hastası :d

Profiline dün denk geldim, resimlere bakmaya söylediklerini dinlemeye çekindim.
Ruhsal problemleri var bence bu kadar nefret ve iğrençlik çok fazla çünkü.

Buna küfür etmek suç olmamalı.

Bu yaratığa ulaşabileceğim bir link var mı ? Biri şunun profilinin linkini paylaşabilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri