Asıl Sen Kimsin ?

Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kemik yaşımı ve gelişimini anlatmayı düşündüm önce .. Sonra forumda sadece Nazlı ve Pieta'nın doktor olduklarını hatırlayıp bundan vazgeçtim ..
Malum kitlelere ulaşmak lazım :)
Feridun Düzağaç'ın şarkısında ki gibi doğmuşum .. Popomu tokatlayan ebe hemşireye karşı hiç bir kinim yok bilinsin isterim .. Zaten kin tutan biri de değilim ama kabul asabiyete karşı biraz zaafım vardır ..
Her şeyden önce ben ara geçiş kuşağı bireyiyim .. Buradakilerin çoğu siyah beyaz televizyonları görmedi, ya da çatapat tabancalarını .. Bir çoğunuz kalemle kaset sarmadınız veya dışarıda yağarken yağmur, sobanın kenarına pısıp da uyumadınız ..
Çocukluğum muhteşem geçti .. Nasıl muhteşem olmasın ki. bir annem vardı her şeyden önce ..
Kendimi bildim bileli kitaplardan beslenmişimdir .. Okuma yazmayı öğrenmeden önce kitaplardaki resimlerle, okumayı öğrendikten sonra kitaplarda ki cümlelerle dostluk kurdum kendimce ..
Peder bey okumaya olan hevesimi görünce beni büyük adam olacak filan sanmıştı sanırım ama büyük hayal kırıklığı oldum onda ..
Uysal bir velettim fakat yüzümdeki yara izlerine sorsanız yaramazın önde gideniymişim ..
Düşe kalka geçtiğim okul yılları sonrası sakin bir ergenlik dönemi fırtınalı bir gençliğin habercisiymiş meğer ..
Buraları çabuk geçeceğim ..
Üçlü prizlerle uzaya roket fırlatabileceğimize inandığım yıllarda gelecek kaygısı olmadan yaşayıp gidebileceğini sanan ahmaklardan biri olmuştum ..
Ömrümde çeşitli yetenekleri olmasına rağmen hiç birini kaale almayan ve kullanmayan başka bir ahmak daha tanımadım kendimden başka ..
Sonunda geç de olsa en büyük yeteneğimin babalık yapmak olduğunu fark ettim ..
Hakikatlerden ve Haktan uzaklaştığım günah dolu dönemlerimde Rabbimin yardımı ve merhameti sonrası Huzurla tanıştım ..
Yaşamımın en acı darbesini aldığım zaman bile bu huzur oldu beni sağlam tutan ..
Validemin üzerine atarken kürek kürek toprağı buydu kaslarıma kuvveti, yüreğime metaneti veren duygu ..
Okumak, çizmek ve yazmak arasında konaklamalarım oldu dönem dönem .. Sonunda yazmak mahallesinden bir ev aldım kendime ..
Kelimeleri yan yana getirip anlamlı cümleler kurabiliyordum ..
Şimdi bu cümlelerden para kazanmanın eşiğine geldim ve kazanırsam en büyük primi T harfine vereceğim .. Çünkü T ile başlayan çok özel kelimelerim var ruhumda ihtiyacını hissettiğim ..
Neden bilmem ama erken öleceğimi düşünürüm hep ..
Ölmeden önce söylemem gerekeni söyletmeden almasın Rabbim son nefesimi ..

Seni tanımak güzeldi...
Kendimi anlatmayı beceremem ama kendisini anlatanları dinlemeyi ve okumayı hep sevmişimdir...
en güzeli ne biliyormusun üstad...
Nasıl muhteşem olmasın ki. bir annem vardı her şeyden önce ..
Belkide bu yüzden kendimi anlatamıyorumdur...

Rabbim seni en güzel babalardan kılsın ve hedeflerine tez zamanda sorunsuz varanlardan eylesin...

O kısımı yazdıktan sonra vallahi sen aklıma geldin ve hatta bir ara yazmasam mı diye düşündüm de .. Hiç tanımamak mı yoksa tanıdığını kaybetmek mi ?
Çok teşekkürler sevgili Qasem ..

İyi kalbiniz kelimelerinize de yansıyor.
Okurken keyif aldım.
Mutlu olun efennim

O kısımı yazdıktan sonra vallahi sen aklıma geldin ve hatta bir ara yazmasam mı diye düşündüm de .. Hiç tanımamak mı yoksa tanıdığını kaybetmek mi ?
Çok teşekkürler sevgili Qasem ..

Aslında Son Bir kaç Ay öncesine kadar Anne baba duygusu nedir Hiç bilmezdim... Kalbim okadar katıydı ki... Şmdi diyorum keşke tanısaydım, Belki en azından dertleşeceğim bir mezarı , iyi yada kötü onlarla anılarım olurdu....

Ama onların olmadığı bir dünyada , Anılarımı hayatım boyu iğrendiğim insanlar, Sokaklar , cezaevleri yazdı...

Keşke olsalardı da sonradan kaybetseydim üstad....

Allah razı olsun..

Buradakilerin çoğu siyah beyaz televizyonları görmedi, ya da çatapat tabancalarını .. Bir çoğunuz kalemle kaset sarmadınız veya dışarıda yağarken yağmur, sobanın kenarına pısıp da uyumadınız ..
Abi aramızda baya yaş farkı var ama bunların hepsini de yapmış birisiyim. Okurken bazen kendimi gördüm. Seni yakından tanımak çok güzeldi. Umarım her şey gönlünce olur.

Bugün forum mu çok duygusal ben m yine fazla duygusalım bilemiyorum :T:
Önce Yek'in ailesiyle ilgili yorumu sonra senin şu satırların..
Rabbim ailemizin eksikliğini yaşatmasın.Mekanı cennet olsun validenin.

Aile huzurunuz bakî olsun abi.

kalemin çok güçlü bilesin.

bazı cümleler vardır çok uzun ama kıt.

senin cümlelerinin anlamı haddini aşıyor.

memnun oldum abi. güzel yazmışsın.

Eksen çok güzel adamsın sen asla kaybetme bu ruhunu
memnun oldum

Abi seni tanimak guzeldi.. Imanin cok guzeldir keske cok asabi olmasan (((

Arkadaşlar cümleten sağolasınız .. Tek tek cevap verecektim ama biraz utandım .. ALLAH razı olsun cümlenizden ..

Benim gibi Fevri olsanda Temiz bir Kalbin ve Eski bir kafan var Bu Çok Güzel birşey. Ne kadar eskiyi özleyen İnsan varsa Burdan Selam olsun.
Gülümsemen Eksik olmasın..

Her yazı etkilemez .
Bazıları vardır ben bu insanı tanıyormuyum dedirttir .
Ruhlarda bir aşinalık hissedersin .
Kaleminiz hisli bu çok önemli.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun .
Asabiyete gelince , asabi insanlar herzaman samimi ve doğaldır ..Asabilikleride bundandır aldırmazlar ne varsa içlerinde sererler cümle aleme (:

Keyifle okudum.
Iyi bir baba olmak disinda ki, durus ve tavrinizi sevdigim bir insansiniz.
Yazilariniz okunasi.
Sevdiklerinizden Rabbim uzak koymasin.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar .. EyvaALLAH diyorum hepinize sağolun ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri