Asıl Sen Kimsin ?

Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm başlığına kaşıntım var aslında .. " Sen KİMSİN " diye soruyor sanki hadsizce, ulan asıl sen kimsin ? :)

Bakır devrinde doğmuşum .. Abartmıyorum, bildiğiniz bakır .. Ben çocukken sigortalarımız attığında babam bakır telle sarardı aynı sigortaları ..
Onuncu ayın onuncu günü başladı sürgünüm .. İlk 5 senemi sormayın hiç hatırlamıyorum ..

Deli gibi çizgi romanlara düşkünlüğüm vardı taa o zamanlar o halimi hatırlıyorum işte ..
Daha okumayı sökmeden çizgi romanların resimlerine bakar onların konuşma balonlarını kendi kafamdan uydururdum ..
Okula başlamadan önce Kuranı okumayı ve ardından alfabeyi öğrenmiştim .. ( Babam sağolsun )
Bir de çok resim çizerdim .. Manyak bir hayalgücüm vardı o zamanlar ama zamanla körelmiştir ..

Okulda ilk kurdelayı ben almıştım, saça bağlananlardan değil göğse takılanlardan ..
En hızlı okuma yarışmasında da açık ara yine ben birinci olmuştum ..

Kısacası hızlı bir başlangıç yapmıştım eğitim hayatıma ama zamanla aslında sadece zeki olduğum fakat akıllı olmadığım ortaya çıkmıştı ..

Bir kızkardeşim vardır o da benim tam tersim pek zeki değil ama akıllı çıkmıştı .. Şu anda hayat kulvarında bana tur bindirmiştir kendisi ..

Vasat altı öğrencilik kariyerim yanı sıra güzel bir çocukluk dönemi geçirmiştim ..
Bir sene önemli cemaatlardan bir tanesinin öğrenci yurtlarında okudum ki dini bilgimin temelini orada oluşturdum sayılır ..

Sonra oradan kaçtım ki firari kaçışlarımın temelini de yine orada oluşturmuş oldum ..
Çocukluktan, ergenliğe, ergenlikten bezginliğe kaçışlarımda Bela beni hiç yakalamadı şükürler olsun ..

Üniversite ve askerlik dönemleri orta yerde anlatamayacağım kadar RTÜK'sel geçtikten sonra hayatımın en hayırlı kararını alarak evlendim .. Ne ilginçtir ki hayırlı bu kararı EVET diyerek almıştım :)

Zamanla iki,üç ve aslında dört kalbim olduğunu öğrendim .. Ve daha öğreneceğim çok şey olduğunu da ..

Sonuç olarak kendi filmimin doğaçlama oyuncusuyum .. Repliklerimi içten samimice alırım .. İyi niyetle yaklaşana misliyle karşılık verir, derdi başka olana da o anki adrenalin durumuma göre hak ettiğini veririm ..

Film devam ediyor ama siz oturup beni seyredecek değilsiniz ..

to be continued İnşaALLAH ..

Ne eğlenceli bir anlatım :cici:
Memnun oldum efenim :)

Sanal dediğimiz ortamlarda herkes hayalini kurduğu profili kendine aitmiş gibi anlatırken,
sizin bu denli samimi ve içten olmanız şaşırtıcı :cici:
Güzel bir anlatım.Dilerim hayat boyu karşınıza sizin gibi gerçekçi insanlar çıkar.
Evinizden huzur,mutluluk eksik olmasın.
Saygılar.

Çok mutlu bi ömrün olsun ailenle abi cim:)
Seni tanidigima çok memnun oldum.

Yorumlar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim .. ALLAH razı olsun cümlenizden ..

Çok içten samimice bir anlatım olmuş gerçekten. Bi an kendi hayatım gözlerimin önünden film şeridi gibi geçti:D Hayatında mutluluklar arkadaşım

Başlığa baktım ve girdim direk yine Eksen abi konuşturmuş kalemini büyük bir ustalıkla..

Her daim burada olman dileğiyle.. (:

abim farkını koymuşsun yine ortaya :) rabbim sağlıklı huzurlu ömürler versin ailene bağışlasın seni:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri