Aşık olursakmı severiz, seversekmi aşık oluruz

Konu sahibi son olarak 2131 gün önce görüldü
Aşkmı sevgiden çıkar Sevgimi aşktan çıkar.Aslında yapmaya çalışılan kafanı dağıtmaya çalışmakmıdır değerli tecrübelerinizle camiayı aydınlatabilirmisiniz​
.

horozlu karikatur geldi aklima.
ben bilmem ben sever geçerim xdxd

Aşıksan sevemezsin,aşk sevgiden çok çok daha güçlü bir duygudur.
Seversen,sevgini aşka dönüştürebilirsin.
Aşk herşeyiyle kabullenmektir,aşk gözünü kapatıp hayallerini onunla süslemektir.Sevgi ise karşılık beklemektir,bencil bir duygudur.

Bir kitapta okumuştum;
-Önce sevdim sonra aşık oldum.
yazıyordu..

sevmek usludur. yeri yurdu bellidir. sandalyede oturmaktır. uçakla yol almak bulutlarda
aşk serseri. çat kapı çıkar gelir. amuda kalkmaktır sandalyede. atlamaktır uçaktan paraşütsüz

Sevgi olmazsa arada aşktan söz edilemez. Bu sevgimize biraz kin ve nefret kattığımızda aşk çıkar piyasaya.
Aşktan nefret ederim... Kini ve nefreti fazla kaçmış aşıklara acırım...

Ben aşık olursak severiz diye düşünenlerdenim.
Bana göre aşk geçici sevgi kalıcıdır.Kim annem babama aşık der ki.Ama annem babamı seviyor ya da babam annemi seviyor deriz.Ömürlük sevdiğimiz hayatımızda olan kişilerle ilgili yorum yaparken de seviyorum demez miyiz?

Çünkü bence aşkta heyecan vardır heves vardır.Ama zamanla geçer.Yerine bambaşka bir bağ gelir.Eğer ki aşk kalpteki süresini doldurduğunda hala o insana karşı içinde bir duygu varsa hala içinde heyecan varsa işte o zaman gerçekten sevgiyi yakalamışsındır.Ve tam olarak bunu başardıysan bir ömür boyunca o insanı kalbinde taşıyabilirsin.
Ama hissettiklerin sadece aşktan ibaret ise aşk kalbinle vedalaştıktan sonra o insanla da yollarını ayırma vakti gelmiştir.

Ben ikili ilişkilerde hisleri böyle yorumlamaktayım.Beğeni ile başlar hoşlantı ile devam eder.Aşk oluşur.Sonrası mı?
Ya sevgi ya vedalaşma.

Ask zamanla olacak bir sey birini sevebilirsiniz ama ona zamanla asık olur baglanırsınız. Önce sevgi olmalı ki zamanla ask olabilsin.

Tavuk mu yumurtadan, yumurtamı tavuktan çıkar ? sorusuna benzettim :D

Önce sevgi gelmeli,sevmediğimi birine aşık olamayız ki zaten aşk zamanda oluşan bir şeydir herhalde.Zamane ilişkilerini 2 günde aşktan ölmeleri bir kenara bırakırsak tabi ki.

Aşk öyle sonradan olan bişey değildir bence, aşıksan aşıksındır.Huyunu sevmediğin , seni çok üzen ve üzeceğini bildiğin birine bile aşık olabilirsin.Bile bile lades dersin acı çekersin, o sebeple önce aşık olduğun birini sevebilirsin ama sevdiğin herkese aşık olamazsın.Çünkü insanın hayatı boyunca birden fazla sevdiği olabilir , ama o heyecanı o sıcaklığı o acıyı yalnız bir kişide hisseder.Demekki her sevdiğine aşık olunmazmış.

Classicccc
Cevap; ilk sevip sonra âşık olunur

Onu bilmiyorum da bol su içmez, posalı şeyler yemezseniz hemoroyid olursunuz. Allah korusun yarepbim bence zor 1 şey olmalı.​

Bunlar nasıl sorular, ürperdim.

Geri