ne
Elmas Üye
Paçalı donu asla unutamam...Bamya da diyebilir. Bir kere bamya yuzunden ne banlar atilmisti heyy gidi gunler)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Paçalı donu asla unutamam...Bamya da diyebilir. Bir kere bamya yuzunden ne banlar atilmisti heyy gidi gunler)
Yok onlar masum bebek şeyleri. Cük büyük şeysi olduğu için müstehcen kaçıyorBamya da diyebilir. Bir kere bamya yuzunden ne banlar atilmisti heyy gidi gunler)
O konuyu hatirlayamadim nolmustu? Ay yaslandim sanirimPaçalı donu asla unutamam...
Şöyle anlatayım favela ipe don serili bir görsel attı ban yedi ben de paçalı don görseli atıp ban yemiştim dondan da çektik SjssjO konuyu hatirlayamadim nolmustu? Ay yaslandim sanirim
Ha tmm hatirladimŞöyle anlatayım favela ipe don serili bir görsel attı ban yedi ben de paçalı don görseli atıp ban yemiştim dondan da çektik Sjssj
Tam kara kutu shshhsŞöyle anlatayım favela ipe don serili bir görsel attı ban yedi ben de paçalı don görseli atıp ban yemiştim dondan da çektik Sjssj
bence de senceAnneciler…