Aşık olmak

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 898 gün önce görüldü
Neye aşık olduğuna göre değişir. Aşk sadece iki insanın birbirine hissettiği güzel, ulvi duygulardan ibaret bir şey değildir. Herkes o şekil de bahsetmiş madem, konuyu açan arkadaşta o amaçlı açmışa benziyor, biz de şöyle yorumlayalım o zaman; Normal de sabahın körün de kalkan biri değildim. Bir gün benden birazcık uzakta yaşayan birine aşık oldum, Sabahın 5'nde kalkıp duşumu saçımı başımı kıyafetimi hazırlayıp erkenden onun yanına gitmektir. Yani kısacası aşk paylaşmaktır, sorumluluk ister. insanı düzene sokar, yaşamak için bir sebebin daha olur. vs vs diye gider..

Sahip olduğumuz tek şey “O” iken, her şeyimiz varmış gibi mutlu olmaktır.

ben konuya sırf Mueddeb ne yazmış diye girdim o da bihaber ben gibi :p

evet aşık olmustum bi kere dünya sadece onun etrafında dönüyor sanırdım ama bitince o dünyayıda yok ettim

2010 yılının Mart ayından beri bende tık yok..

Aşık olmak gerçekten de bir seferliğe mi mahsus acaba..

Aşık olmak 1 sefere aittir şeklinde düşünenlerdenim. İnsan hayatı boyunca bir defa aşık olur diğerlerini sever. Şahsen aşık olmaktansa sevmeyi yeğlerim. :)

sevdiğim biri vaktiyle şöyle yorumlamış:
"çitlerden içeri atlamak.
artık 'dikkat köpek var'la mı karşılanırsın, ev sahibiyle beş çayına mı kalırsın, yoksa allem edip kallem edip evin yüzdesinde hak sahibi mi olursun, bilinmez.
çitleri geçmiş bulunursun bir kere."

Polis devlet biçiminin vücutta bulmuş halidir, ne kadar da acıdır, nasıl da teslimiyet ister öyle. Şevval Sam'dan dinledim dün, bir Karadeniz türküsü.

Hey gidi Karadeniz, doldi da taşamadi
Etmiyelum sevdaluk, edenler yaşamadi.

Sevdalığın öldüreni makbuldür. Yapmayın der ama en alâsına kendi imza atar. Öldüreni makbuldür, yoksa sevdim demesin insan.

Şu telefon olmasa yazacaklarım var. Döneceğim buraya..

ben neden aşık olamıyorum ya uff

Ateşe dokunmak gibidir. Beklemediğin zamanda iteler seni çukuruna. Koşulsuzca yanmak isterken, hevesinin bağrı yanıklığı ile çıkmayı da düşünürsün.

Tutuşmanın saatine yakalanınca tüm arsızlığı ve çıplaklığı ile o bağ kenetlenir. Avcunun terlediği zamanların demini vurup maşukun ile fütursuzca sarhoş olmaktır.

Sonra devam edeceğim.p

Ben gibi birinden bunlar nasıl döküldü.:sakız: :şok:

:Aşkbiter:

Aşk, yarı yolda kaldı, neyleyim...

Geri