Aşık Olduğunuzu Nasıl Anlarsınız ?

Konu sahibi son olarak 3028 gün önce görüldü
Aşık Olduğunuzu Nasıl Anlarsınız ?

Eğer o kişiyi gördüğünüde kalbiniz hızlı hızlı çarpmaya başlıyorsa Yanağınız kızarıyor ve ne söyliyeceğinizi bilemiyorsanız. Yanınızda olduğu halde o kişiye karşı hep bir özlem duyuyorsanız.Onunlayken başka hiç birşey düşünemiyorsanız sürekli onu sevdiğinizi söylemek istiyorsanız, onu herşeyden korumak istiyorsanız yanınızda yok iken bile yanınızdaymış gibi davranıyorsanız siz gerçekten aşıksınız.

Akşam yatarken düşündüğüm son şey, sabah kalktığımda ilk aklıma gelen şey oysa vay halime :dyg:

Karnımda kelebekler uçuşuyo

anlamak için ilk önce aşık olmam lazım burayı rezerve yapayım ben bi aşık olayım geliyorum.

tumblr_muujs3Hl4V1rwfw5to1_500.jpg

Kalbiniz daha hızlı çarpar
Sanki dünya onun etrafında dönüyor gibi olur, her şey sadece onunla anlamlıymış gibi hissedersin
Ayakların titrer ve onu her gördüğünde heyecanlanırsın

Onu aklımdan bir saniye çıkartamıyorsam en ufak kavgada saatlerce ağlıyorsam o mutluyken ben mutlu o üzgünken ben ondan daha üzgün oluyorsam evet ben aşık olmuşumdur

Adi,dunyanin en guzel kelimesi oluyor ve gun icinde icimden binlerce kez adini soyluyorum.

Tatlı gülümsemeler.Sürekli aklımdan geçen ona dair güzel hayaller.
Ya da boşversene işime konsantre olamıyorum.

Şimdiye kadar hiç anlamadım çünkü hiç aşık olmadım

Sebepsiz gülümsüyor, onu düşününce kalbin yerinden çıkacakmış gibi oluyorsa; onu görünce heyecandan tir tir titriyor, gözlerinin içine bakamıyor, ona baktığını yakalayınca utançtan yere geçiyor, aradığında Seni Seviyorum dedikten sonra o an yeraltına girmek istiyorsan utançtan

sen AŞIKSIN arkadaş. :)

Bir den olur heralde

Bir de şöyle bir şey var bu da olabilir yani

“Ben âşık oldum kardeşim.”
“Farkındayım.”
“İlk defa âşık oldum.”
“Onu da biliyorum.”
“Ne yapacağım?”
“Hiçbir şey, oturup çorbanı içeceksin.”
“Hayır, Nuran hemşire için ne yapabilirim?”
“Hiçbir şey yapamazsın. Belki şarkı sözlerine biraz daha dikkat edebilirsin bu aralar.”

Dünyam onun üzerine kurulmuştur

he anasını satiyim hemen kur dünyanı onun üstüne. namaz yok niyaz yok Allah din kitap yok, kur dünyanı adamın üstüne. ondan sonra aldattı gitti müptezellik yaptı dünyam yıkıldı diye sızlanmayın. gelip forumda isim vermeden yorum atıyosunuz sonra. siz dünyanızı Allah için kurun yaşayın, onu sizin dünyanıza köle eder merak etmeyin.

cahil işte kardeşim, öğrenmemişler ki.

- çay getir oğlum ordan

Geri