Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer o kişiyi gördüğünüde kalbiniz hızlı hızlı çarpmaya başlıyorsa Yanağınız kızarıyor ve ne söyliyeceğinizi bilemiyorsanız. Yanınızda olduğu halde o kişiye karşı hep bir özlem duyuyorsanız.Onunlayken başka hiç birşey düşünemiyorsanız sürekli onu sevdiğinizi söylemek istiyorsanız, onu herşeyden korumak istiyorsanız yanınızda yok iken bile yanınızdaymış gibi davranıyorsanız siz gerçekten aşıksınız.
Kalbiniz daha hızlı çarpar
Sanki dünya onun etrafında dönüyor gibi olur, her şey sadece onunla anlamlıymış gibi hissedersin
Ayakların titrer ve onu her gördüğünde heyecanlanırsın
Onu aklımdan bir saniye çıkartamıyorsam en ufak kavgada saatlerce ağlıyorsam o mutluyken ben mutlu o üzgünken ben ondan daha üzgün oluyorsam evet ben aşık olmuşumdur
Sebepsiz gülümsüyor, onu düşününce kalbin yerinden çıkacakmış gibi oluyorsa; onu görünce heyecandan tir tir titriyor, gözlerinin içine bakamıyor, ona baktığını yakalayınca utançtan yere geçiyor, aradığında Seni Seviyorum dedikten sonra o an yeraltına girmek istiyorsan utançtan
“Ben âşık oldum kardeşim.”
“Farkındayım.”
“İlk defa âşık oldum.”
“Onu da biliyorum.”
“Ne yapacağım?”
“Hiçbir şey, oturup çorbanı içeceksin.”
“Hayır, Nuran hemşire için ne yapabilirim?”
“Hiçbir şey yapamazsın. Belki şarkı sözlerine biraz daha dikkat edebilirsin bu aralar.”
he anasını satiyim hemen kur dünyanı onun üstüne. namaz yok niyaz yok Allah din kitap yok, kur dünyanı adamın üstüne. ondan sonra aldattı gitti müptezellik yaptı dünyam yıkıldı diye sızlanmayın. gelip forumda isim vermeden yorum atıyosunuz sonra. siz dünyanızı Allah için kurun yaşayın, onu sizin dünyanıza köle eder merak etmeyin.